Çok zor değil gibi ama çalıştığın kuruma da bağlı, banka veya özel şirketlerde iyi oluyor, bı de okullar da onun dışında fabrikalar ve etkinliklerde görev alırsan zorlanabilirsin.
Eğer olursan, umarım avm de falan çalışırsın, rahat olursun. Çünkü İstanbul büyük şehir, cins bir şirketin işi de olabilir. Ben de istanbuldayım, yani gözlemlediğim kadarıyla avmde çalışan güvenlik personelleri rahat oluyorlar. Canın sıkılabilir gerçi öyle durmaktan dolayı ama yine de çalışma koşulu rahat en azından :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çok zor değil gibi ama çalıştığın kuruma da bağlı, banka veya özel şirketlerde iyi oluyor, bı de okullar da onun dışında fabrikalar ve etkinliklerde görev alırsan zorlanabilirsin.
Arkadaşım metro da güvenlik. O kadar saat ayakta kalması zormuş. Ayrıca çalışma düzeni gece vardiyası falan zorlu.
Yerine göre değişir. Genellikle kulübe, tek oda vs. ortamlar da çalışırlar. Bana göre değil mesela ama genellikle rahat olduklarını düşünüyorum 👍
değil yatıyorlar bide gey güvenlik vardı videoda görmüştüm cilveyle hırsız kovalıyordu
zor olduğunu düşünmüyorum
Kolay bir iş var mı ki?
Doğru söylüyorsunuz
Hiç tavsiye etmiyorum bomboş bir meslek.
Anladim
Bir kadın için bu zor yanları olabilir
Neler mesela
Atıyorum kavga hırsızlık olayları kadını zorlayan bazı hususlar işte bu durumlar
Doğru söylüyorsunuz buda var tabi biraz korkuyorum yapabilirmiyim diye
Bu biraz da sana bağlı nasıl biri olduğuna bağlı
Sabaha kadar oturuyorlar
Iyiymiş
Emekli işi gibi
Hangi şehirdesin?
İstanbul
Eğer olursan, umarım avm de falan çalışırsın, rahat olursun. Çünkü İstanbul büyük şehir, cins bir şirketin işi de olabilir. Ben de istanbuldayım, yani gözlemlediğim kadarıyla avmde çalışan güvenlik personelleri rahat oluyorlar. Canın sıkılabilir gerçi öyle durmaktan dolayı ama yine de çalışma koşulu rahat en azından :)
Teşekkür ederim okullarda iyi galiba
Hayir zor değil
Teşekkür ederim
Nerde avm de mi kamuya acik biyerde mi kurumda mi olacaksın o önemli
Fark etmez hepsi olur
Hepsi ayni kolaylıkta olmayabilir haberin olsun 😊
İyice araştırıp girerim işe
Zor değil
Teşekkür ederim
Rica ederim
Çalıştığı yere bagli
Anladım teşekkür ederim