Diyelim hemşire bir kadın var aylık maaşı 40000 olsun evleneceği adam müteahhit olsun. Senin çalışmana gerek yok benim günlük kazancım senin aylık kazancından fazla desin. Bu durumda kadın çalışmayı bırakıp istifa etmeli mi sizce ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl"Kadın evinde üretimden çekilip bütün istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bir gün aklının karışmasına ve yanılgılarına bırakmamalı." Mehmet Aslantuğ
Her ne sebeple olursa olsun, aylık kazancını 1 dakikada kazandığını iddia etse dahi ekonomik özgürlüğünden vazgeçmemelisin. Bütün evlilikler hiç sonlanmayacakmış gibi başlar, ama bu bir sonun başlangıcı da olabilir, unutma.
116 Yorumla- +1 yıl
@VuRKaN25 öyle bir şey yok dediklerinin hiç biri iki taraf için de eşit olamaz ve sonsuza kadar süremez. Riske atmaya değecek bir durum yok.
- +1 yıl
olur bunu sadece "gerçek aşk" ile açıklayabilirim ama o bile yok diyeceksin onda da haklısın. aşkın gerçek olması, insanın zihnin dışında gelişen "tanrısal" bir şey bence (gerçeği için konuşuyorum) ve insan kendi zihnini göz ardı ettiğinde yaratıcının isteğini yapar ve buda her koşulda eşinin her durumda yanında olmasıyla sonuçlanır. ama zihinsel insan için konuşulacak şeyler değil bunlar hiç yazmadım gibi düşünüyorum.
- +1 yıl
@VuRKaN25 sen felsefe yapma hiç bir şey aktaramıyorsun git cinsellik konularına 🖐🏼
- +1 yıl
seni hatırladım.. sen burada birileriyle birşeyler yaşamak isteyen birisin "ben bunu asla yapmam" bu güne kadar yapmadım. o yüzden benim başka konularda ne yazdığımı araştırmana gerek yok. ben sadece fikrimle burdayım ve senin algılayamıyacağın şekilde her konuyu birbirinden ayırıp tartışabilir, konuşabilirim. senin baya bir zamanın var bunun için.
- +1 yıl
@VuRKaN25 ne saçmalıyorsun ben üye olduğumdan beri bir kez bile cinsellik sorularına dahi göz atmadım, din üzerinden konuşmuştuk saçmalamıştın o kadar
- +1 yıl
sen git cinsellik konularına derken bu sadece hakaret etmek içinmiydi? seni baya tımarlamak lazım o zaman xD zira bildiğin bir şey yok bari sus adam sansınlar, birilerine hakeret ederek bilgili olabileceğini, kişisel gelişim gösteryebileceğini düşünen birisinin kapasitesi baya düşüktür. alt seviye gördüğün kişiye hakaret etme gereği duymazsın çünkü
- +1 yıl
@VuRKaN25 hakaret etmedim ki o zaman bana dindarlıktan bahsediyordun ama soru geçmişin ve yorumların o tip konularla ilgiliydi hatırladım ve o yüzden öyle dedim. Bilgiliyim de demedim eksiğim çok öğrenmeyi seviyorum.
- +1 yıl
@VuRKaN25 konulara girip mi bakıyorum dedim? O gün agnostism ile ilgili bir açıklama yaptım boş yapıyorsun dedin ben de kim bu diye girdim profiline, konuştuğun kişiyi merak etmez misin?
Soran+1 yılVUrkan ne boş yaptın alt tarafı profiline tıklamış adliyeden temiz kağıdını almamış herkes herkese bakar
- +1 yıl
asıl boş yapan sensin, o profiline baktığına dayalı bana hakaret etme hakkının olduğunu düşünüyor kendisinde.. aynı şeyi sen yapıyosun lan kimsiniz oğlum 2 kuruşluk beyniniz var düşünmeyi bilmezsiniz hakaretler havada uçuşuyo, dc ye gel desem kimsenin poposu yiyip gelemiyo da.
Soran+1 yılBurası sosyal platform bakılmasını istemiyorsan profilini gizleyeceksin ona buna cinsellik fantezilerini yazıp üüüü bakıyorlar diye ağlamayacaksın
- +1 yıl
Teşekkür ederim sorun yok alışığım ben 🌸
En İyi Cevaplar
+1 yılAsla öyle bir şey yapmam. Benim gelirim fazla ama yine de ne alaka derim yani hep bir iste çalıştım azda olsa paramı kazandım şimdi bi erkek için bunu bırakmam
10 Yorumla
insan aklı olan bir canlıdır tabi hayvanlardan farklı olarak bu onu "güvenilmez" yapar. yani hiç bir koşulda hiç bir insana "mutlak" güvenemezsin. evlilikler "para" değil gerçek sevgi üzerine kurulmalı. öyle araba alırken pazarlık yapar gibi hemşire işi bırakacak, ya da bırakmayacak gibi akılla verilen bir karar çok fazla risk taşır.
10 Yorumla
+1 yılKadının ekonomik özgürlüğü her daim olmalı.
Koşullar ne olursa olsun.
Çünkü kadın üretken olduğu kadar doğurgan bir varlık olduğunu unutmamalıdır.
Ürettikçe kendini ve etrafını güzelleştirir.
Birey olduğunu unutmamalıdır.
Tabi diğer insanlarında birey olduğunu unutmadan.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
Şimdi öyle diyorlar Ondan sonra da paralarıyla kadınları ezmeye çalışıyorlar ben olsam çalışmaya devam ederdim belli bir süre en azından
10 YorumlaEger çalışmak istiyorsa çalışabilir istemiyorsa çalışmasin
00 Yorumla
+1 yılBence devam caliş yasinda genc zaten. Evliligin 5-6 yilindan sonra duruma göre birakirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik bir çeşit ortaklıktır. Normalde kocanın durumu iyiyse senin para kazanmana gerek yok. Mesleğin elinde sonuçta. Allah korusun ters bir durum olursa iş bulabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKadına bağlı değişir kocası ne kadar zengin olsa da onun eline bakip yaşamak zor olur.
00 YorumlaOlmalı işini bırakmaması lazım
00 Yorumla
+1 yılneyi yapmak istiyorsa onu yapsin
00 Yorumla
+1 yılhayır işini bırakmasın.
00 Yorumla
+1 yılçalışsın tabiki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Sizce zengin biri ile evlenecek bir kadının yine de ekonomik özgürlüğü olmalı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat