Ben şu an 18im üni sınavına giricem ve bir halt beceremezsem çalışmaya baslicam fakat çalışmaya başlamak için fazla çekingen ve utangacım sanki böyle her iş günümde kötü bisi olacak gibi çalışmak istemiyorum ama bir yerden sonra mecbur biliyorum fakat yine de emin değilim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
15, bakkal.
Kafanda çok kurmana gerek yok. İlk hafta zaten hatalar yapmanın haftası ama sonrasında işe adapte olman gerekli, çünkü birden artık ilk girdiğin haftadaki tepkiyi vermezler sende gücenirsin. Kızmak, azarlanmak falan normaldir. Ha işini iyi yaparsan kimse de sana bir şey demez diyemez.
İlk başlarda zorlanabilirsin. Bu azarlamak, kızmak muhabbeti korkutmasın seni asla öyle düşündüğün gibi bir şey değil. Bende geçtim bu yoldan kafanda ne canlandığını biliyorum.
Kısaca, olay işde değil aslında, olay psikolojide bitiyor. Ne kadar çabuk kabul edersen iş yerini, işini o kadar çok rahata erersin. Şimdi işe gittim, kaldı bana 4-5 saat ben ne yapacağım bu 4-5 saatte, yemek yesem 3-4 saatim kalyor duş falan derken 2 saat bile muhabbet edemeyecek miyim gibi düşüncelere ve triplere girip saati zamanı ve işi sorgularsan yapamazsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
2Cevap
+1 yılHayırlısı olur inşallah bir yerden tutup başlamak lazım
00 Yorumla
+1 yıl20 yaşımda başladım devam ediyorum kendi okumuş olduğum mesleğimden.
00 YorumlaBende senle aynıyım ama 16 yaşında çalışmaya hayatına geçmiştim. Yaz tatillerinde çalışırdım çokta utangaç bir insandım ama yavaş yavaş alışıyorsun ama umarım calismana gerek kalmaz ve güzel üniversite kazanırsın inşallah. Tabi bende 💐💐
00 Yorumla
+1 yılBende seninle yaşitim. üni sınavına gircem ve çalisiyorum
07 Yorumla- +1 yıl
Hayalin ne ki yani ne olmak istiyorusn
Soran+1 yılMümkün olurda kazanırsam tibbi sekreterlik istiyorum
- +1 yıl
Bende bilim insanı olmak istiyorum
Soran+1 yılHayatın nasıl istiyorsan öyle ilerler umarım
- +1 yıl
Umarım öyle olur
- +1 yıl
Sorudan bağimsiz bir şey sorabilirmiyim
Soran+1 yılTabii ki
+1 yıl23 olmak üzereydim
02 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşına kadar herhangi bir yerden gelirin oldu mu ailen hiç baskı yapıyor muydu çalışman için
- +1 yıl
Okuyordum okurken çalıştığım oldu ama kısa kısa ailem baskı yapmadı abim, babam vs. Yardımcı oldular
+1 yıl18imde
04 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmak benim kafamda kurduğum kadar kötü mü bilmiyorum çok erken yaşta başlamışsın sanki sen
Soran+1 yılAilevi durumlardan falan mı yoksa keyfi mi
- +1 yıl
Evden çalışıyorum öğretmenlik okuyorum okurken de işimi yapıyorum öyle özel ders falan
Soran+1 yılHaa anladım güzelmiş umarım hayatında neyi nasıl istiyorsan öyle olurr
+1 yıl20 yaşında
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım