Seneye hazırlanacağım bölüm :) evet staj zor biraz tanıdık bulman lazım ve bankaların linkedin de vs staj programlarına başvur mutlaka hangi unide sin ing hazırlık var mıydı :)
Ben bi alan secemedim daha Biraz derslere odaklanamadim şu an formaliteden bi staj yapmayi düşünüyorum herhangi birsey ogreneyim seneye kendimi gelistircem
Bir an önce alan seçip basla. 2 senede o alanda iyi seviyeye gelirsin. Ben de frontend seçtim ve bugün basladim mesela. Her ne kadar zaman kaybetsek de geç değil 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Seneye hazırlanacağım bölüm :) evet staj zor biraz tanıdık bulman lazım ve bankaların linkedin de vs staj programlarına başvur mutlaka hangi unide sin ing hazırlık var mıydı :)
Hazirlik yoktu boludayim İzzet Baysal uni
TR eğitim dimi kaç k ile kapattı ve ne zamandı biliyor musunuz
Kaç k derken anlamadim
K = bin yani kaç bin sıralamada gittiniz
Benim sınav farklıydı böyle değildi
anladım teşekkürler
Kaçıncı sınıfsın? Ulusal staj programına başvuru yap
Soldaki
Saçma sapan konuşma
Sınıf olarak 4 ama 2de kaldım diyelim
Anlıyorum, bana benzer kaderin var :( ulusal stajda teklif alirsin belki. Hangi alana yogunlastin? Ben de bilgisayar mühendisliği okuyorum
Ben bi alan secemedim daha
Biraz derslere odaklanamadim şu an formaliteden bi staj yapmayi düşünüyorum herhangi birsey ogreneyim seneye kendimi gelistircem
Bir an önce alan seçip basla. 2 senede o alanda iyi seviyeye gelirsin. Ben de frontend seçtim ve bugün basladim mesela. Her ne kadar zaman kaybetsek de geç değil 🙂
Daha farklı şekilde yapmayi düşünüyorum ben ama yine de sagol
Bol şans
Sagolasinn sana da
Tanıdık vasıtan yoksa bulamazsın bende 2 senede anca bulmuştum
Tanıdık yok maalesef
Tanıdık yaratmaya çabala o zaman yoksa işin zor
Danışman hocaların ile görüş ya da gel Google da arama yapalım
Sağdan git caminin yanında 😂😂
Şehir?
Bolu
Farklı şehirde yapma ihtimalin ne
Valla iş bulursam yaparım yoksa nerde kalcam ben