Kızlar Bir Adım Öne Kadından araba tamircisi olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Baktım para çok bu işe soyunayım dedim ama anlamıyorum arabalardan Kadından araba tamircisi olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Defnekoc1 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Soyun ama başka alanlardaKadin bir motordur, esas kadin tamir edilmeli, hunharca vahşice 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun ablacım Yorumla
Gölgejkl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Köşeyi dönen valla sıraya girerler sağlam arabayı bozarlar sırf tamire gitmek için bizim abazanlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kadının isteyipte yapamayacağı iş Yok yeterki kafası çalışsın 0 0 Yorumla
cürretkar Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Olur ama dayanıklı olman lazım çıt kırıldım insan araba tamirciliği yapamaz bence birazda bu işe karakterin uyması lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dişil enerjim gider mi Yorumla cürretkar +1 yıl Gider biraz sürekli erkeklerin tercihi ettigi bir meslek olduğu için ister istemez gider Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Böyle saçma tavırları yiyenlere ne diyim ki ben 🤷♂️ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Girenlere mi demek istedin Yorumla
rüzgar_kerem Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Yani çok kadına uygun bir iş olduğunu söyleyemeyiz ama imkansız bir şey de değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olur olur da rahat vermezler sana 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kim rahat vermez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sapığı çok Yorumla Soran +1 yıl Sapıklar her yerdeler ama haklısın maalesef haklısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sapıklar heryerde ama orada daha çok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Soyun ama başka alanlarda
Kadin bir motordur, esas kadin tamir edilmeli, hunharca vahşice
Ne diyorsun ablacım
Köşeyi dönen valla sıraya girerler sağlam arabayı bozarlar sırf tamire gitmek için bizim abazanlar
Sanmıyorum
Kadının isteyipte yapamayacağı iş Yok yeterki kafası çalışsın
Olur ama dayanıklı olman lazım çıt kırıldım insan araba tamirciliği yapamaz bence birazda bu işe karakterin uyması lazım
Dişil enerjim gider mi
Gider biraz sürekli erkeklerin tercihi ettigi bir meslek olduğu için ister istemez gider
Böyle saçma tavırları yiyenlere ne diyim ki ben 🤷♂️
Girenlere mi demek istedin
Yani çok kadına uygun bir iş olduğunu söyleyemeyiz ama imkansız bir şey de değil
Tabi bu işe soyun sen
Olur olur da rahat vermezler sana
Kim rahat vermez
Sapığı çok
Sapıklar her yerdeler ama haklısın maalesef haklısın
Sapıklar heryerde ama orada daha çok
Neden olmasın eşitiz
Olur olur
Olur tabi
olmaz
Soyunma bnce