+1 yılSenin kadın olman ile şeker fabrikası arasında nasıl bir bağlantı var acaba? Fabrika fabrikadır sen de belli ki gıda mühendisisin fabrikadan başka nerede yaygın iş bulabilirsin sence?
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum fabrikalarda çoğunlukla erkekler çalışıyor o yzuden
- +1 yıl
Her fabrikada çoğunlukla erkekler çalışır bacım
Soran+1 yılDevlete atanmak istiyorum normalde ama çok iyi çalışamadim kpss ye okulla birlikte çok zor
- +1 yıl
Kaç ile atıyor ki? Ben senin yerinde olsam özelden devam eder yükselmeye bakarım kendini geliştirdikçe çok güzel paralar kazanırsın.
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim en kötü 82 84 arası almak zor değil aslında ama tüm sene iyi çalışamadim okuldaki hocalar yüzünden depresyondaydim kdh
- +1 yıl
Anladım kolay gelsin o zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılHangi fabrika? Eskişehir şeker fabrikasındakiler hiç bir iş yapmıyor ve iyi maaş alıyorlar. Kadın olmanızında hiç bir eksi tarafı yok herhangi bir fabrika için hiç bir sorun yaşamazsınız.
00 Yorumla
+1 yılHiç düşünme başla. Maaş içi ve işin yıllarca sağlam olur. Şeker fabrikalari, devlet ile kurumsal bağı vardir
02 Yorumla
Soran+1 yılDevlete atanmak istiyorum normalde ama çok iyi çalışamadim okulla birlikte yürütmek çok zor
- +1 yıl
Bak ben okumuş birisi olarak diyorum ki, hiç düşünme. basla, ilk maaşın sana düşük gibi gelebilir ama o bile normal kwzananlardan yüksek bir rakam olur ve sonradan ilk sene içinde. artislar olur. Zannedersem esktra döner sermaye gibi kazançlara olur. Ayrıca hiç bu alanda. calismadim falan deme, çalışan illaki başkaları olacak sana ne nasıl gösterecek. Zaten başlayınca da direk unvanin şef olur. Yerinde olsam eğer başlamam garanti ise hiç düşünmem başlarım. ayni zamanda kpss ataması için sınavına da akşamları calisirsin. Fırsat geldi ise kacirma
parasını bilmem ama kçtü değildir ekmek parası sonuçta
02 Yorumla
Soran+1 yılFabrika olduğu için devlete atanmak daha iyi ama kpss çok ıyj çalışamadım
Gıda mühendisi eskisi gibi revaçta değil çok vermezler.😏
00 Yorumla
+1 yılFabrika tarz ortamlardan uzak durun yani
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden sizce
- +1 yıl
Insanlar Kültürsüz ve kalitesiz oluyor
Soran+1 yılHaklısınız valla ama devlete girene kadar mecbur çalışmak zorundayım 23 yaşına geldim ıssız kalmaktan utanırım
Mühendislik yaptığın hiçbir yer kötü degildir
00 YorumlaNiye yükselirsin zamanla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi kazanmanın sendeki karşılığı ne, ona bağlı
00 Yorumla
+1 yılKazanır
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası