Kızlar Bir Adım Öne Kadınlarda havalı bulduğunuz meslek nedir? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Kadınlarda havalı bulduğunuz meslek nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Hostes 1 5 Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl @Şekerpare54 hostes misin sen Yorumla Şekerpare54 +1 yıl Okuyorum 😂😂 Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl @Şekerpare54 hosteslik mi okuyorsun Yorumla Şekerpare54 +1 yıl Evet Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl @Şekerpare54 34 bedenli hostes arıyorum ben 😜 Yorumla
miniksekerrr Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Pilot, asker, yazılım mühendisi, uzay bilimci... 0 1 Yorumla brakask +1 yıl Meslekler havalı, kadınlarla alakası yok. Kim bu meslekleri yapsa havalı olur zaten 🤣 ben bile Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Manken, sekreter, mağaza kasiyerlerin😂 0 3 Yorumla gokturk0627 +1 yıl Vizyonsuzzz😀😀😁 Yorumla gokturk0627 +1 yıl Şaka tabii. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂😂seks önemli Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ev kadınlığı başka bir şey yapamazlar zaten 0 1 Yorumla Melikealkan +1 yıl Kes la Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Ressam
Mimar, iç mimar…
Tamirci
Pilot
Avukat.
Hostes
@Şekerpare54 hostes misin sen
Okuyorum 😂😂
@Şekerpare54 hosteslik mi okuyorsun
Evet
@Şekerpare54 34 bedenli hostes arıyorum ben 😜
Kasap
Otobüs şoförlüğü
dancı olması..
Memurlar
Savci
Hepsi yakışır bence
Avukatlık
Havacılık sektörü
Doktor
Yazılım
evinin patronu
Pilotluk
En havalısı cerrahlık
Mimar , hostes , diş hekimi.
ev hanımlığı😌
Pilot, subay
Ögretmen avukat vs
Yöneticilik
Hostes
Mühendis
Psikolog, hostes, sekreter
Avukatlık
Hukuk insanı
Dövme tasarımcısı & hostes 🐈⬛
Pilot
Polis ve Asker
Şehirlerarası otobüs ya da tır şoförü
veteriner
Polis hostes doktor
Avukat net
öğretmenlik
Pilot, asker, yazılım mühendisi, uzay bilimci...
Meslekler havalı, kadınlarla alakası yok. Kim bu meslekleri yapsa havalı olur zaten 🤣 ben bile
Doktor severis çıtırından slysly
Hiçbirisi havalı gelmiyor bana
Astsubay
Manken, sekreter, mağaza kasiyerlerin😂
Vizyonsuzzz😀😀😁
Şaka tabii.
😂😂😂😂seks önemli
Spiker
😂araba tamircisi
Ev kadınlığı başka bir şey yapamazlar zaten
Kes la
Doktor mühendis yazılımcı pilot mimar