Kızlar Bir Adım Öne 23-24 yaşından sonra üniversiteye başlamak nasıldır? Dikenli_incir Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 23-24 yaşından sonra üniversiteye başlamak nasıldır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. güzeldir. 0 0 Yorumla
Scream166971 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yani iş garantiyse olurda okuyup işsiz kalıyor çoğu 0 1 Yorumla Dikenli_incir +1 yıl Öyle mi dersin 😓😓 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Zmaan kaybi cok gec 0 3 Yorumla Dikenli_incir +1 yıl İki yıllık ama, 26 yaşında mezun olacam bence geç değil gibi Yorumla Benchbas +1 yıl Bu yasa kadar ne halt yiyiodun Yorumla Dikenli_incir +1 yıl Çalıştım, AÖF okudum Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Normal 0 2 Yorumla Dikenli_incir +1 yıl İki yıllık aşçılık düşünüyorum sence iyi mi yaştan sonra Yorumla Canselllqx +1 yıl Bence iyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
güzeldir.
Yani iş garantiyse olurda okuyup işsiz kalıyor çoğu
Öyle mi dersin 😓😓
Dede/Nine olarak gezmek gibi bir şey olur herhalde.
Zmaan kaybi cok gec
İki yıllık ama, 26 yaşında mezun olacam bence geç değil gibi
Bu yasa kadar ne halt yiyiodun
Çalıştım, AÖF okudum
Normal
İki yıllık aşçılık düşünüyorum sence iyi mi yaştan sonra
Bence iyi
Oku korkma
Boşa geçen zaman
Niye yaa
Güzeldir
İyidir