Narsist bir ailenin ilk çocuğuyum ve hep kısıtlanarak büyüdüm, tahmin edersiniz ki içine kapanık bir çocuktum. Bugün baktığımızda kendimi hep yetersiz yalnız ve mutsuz hissediyorum hiçbir şey bana keyif vermiyor sınavlarda başarısız oluyorum KPSS hazırlıyorum bir an önce bu evden gitmek istiyorum ama geç aldım hissiyatı var sanki herkes doyasıya eğlenmiş gençliğini yaşamış şimdi evleniyor gibi hissediyorum ama ben daha hiç bir şey yaşamadım hep erteledim çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılErkekler büyük ihtimalle daha gençsin demiştir ama kadınlarda yaş olayı farklı. Gençsin ama evet geç gibi ne olduğuna bağlı. Bende katı kuralcı bir ailede doğdum bende diyorum geç mi diye 20 yaşında olmama rağmen
05 Yorumla
Soran+1 yılCanım sen hala çok gençsin 26 oldum ben yeni
- +1 yıl
İşte herkese kendi yaşı geç kalmış hissi veriyor
Soran+1 yılÇok haklısın
- +1 yıl
Hata da yapabilirdin sıkma canını. Beni ailem üniversiteye şehir dışına göndermedi okuyayım diye tekrar hazırlanıyorum bu yaşta. Çok kızdım gençliğimi yaşayamadım dedim ama emin ol amaçlaeı korumak. Sen okusun üniversite bilirsin düzgün insan kalmadı korkuyorlar haliyle bense biliyorum az öok üniversite ortamını gittim bu sene
- +1 yıl
Yani amaçları korumak ailemize kızmamamız lazım. Bu kadar baskı olunca gençliğim bitti hissi oluyor mu fazlasıyla. Yaşın bence genç. Arkadaş çevrem senin yaş grubun daha gençsin bence gençliğimi yaşayamadım diye düşünüyorsan şu an sadece evlenme çok büyük hata bence. Karşı taraf her şeyi görmüş sen hiçbir şey anlamadıysan hayattan mutsuz olursun. Bence böyle red ettim böyle böyle çoğu kişiyi. Çalışmamız lazım kpss yi kazan gidince karışamaz kimse aynı şey benim içinde geçerli kazanırsam istediklerini gönderecekler. İnsan yaşadığını bilir o yüzden uzun uzun yazdım kusura bakma. Hep mutlu ol
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk çocuklar genellikle baskıcı bir şekilde yetişir ve senin de bu durumdan kurtulmak istemen çok normal bence ilk olarak işe ortamını değiştirmekle başlamalısın örneğin yeni arkadaş edin veya bulunduğun ortamdan birkaç günlüğüne olsa bile ayrılmayı dene en önemlisi de o sınavı kazan ve ailenden bağımsız ol. Hiçbir şey için geç değil 26 çok erken ve umutsuzluğa kapılacak veya stres yapacak bir şey yok güçlü ol❤️
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun senden 🙏🏻 ama küçüklükten beri ailem arkadaş çevremi hep kısıtladı yani ben çocukken de aşagı da oynayan cafelere giden ya da arkadaşlarımda kalan birisi hiç olmadım onlara göre arkadaşlık çok da gerekli bir şey değildi hep kendi başıma yalnız bir çocuktım şimdi de ben arkadaşlık kuramıyorum
- +1 yıl
Yapacak tek şey var o zaman mutlaka o sınavı kazan ve o evden kurtul en normal şekli bu işin. Görüceksin farkli bir ortam gördüğünde hayat seni değiştirecek ve hedefine ulaşmak için hergün kendini motive et. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Soran+1 yılSeni çok sevdim Allah razı olsun inşallah hepimiz için hayırlısı olsun 🙏🏻♥️
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bensin bende bu durumu aşamaya çalışsamda sürekli o baskılar gün yüzüne çıkıyor yapamıyorum bir şey asla biz düzelemeyecek çocuklarız galiba
09 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭😭
Cevap sahibi+1 yılÇocukluğumuz ve gençliğimiz elinizden alındı bu yaştan sonra yetişebilir miyiz bilmiyorum
Soran+1 yılYa ben bağımsızlığımı alıp ailemi terk etmeyi düşünüyorum ama onu da yapabilir miyim bilmiyorum bazen cesaretim oluyor bazen özgüvenim yerle bir
Cevap sahibi+1 yılMesaj atamıyorum sana ama bence ikimiz birbirimize daha çok kötü geliriz
Cevap sahibi+1 yılUmarım yaparsın bunu yaparsan daha çabuk toparlanma sürecin olur
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın ne yapıyorsun peki
Cevap sahibi+1 yılAynı yaştayız çalışıyorum ev iş bende
Soran+1 yılBende özel sektör de çalışıyordum yeni ayrıldım asgari ücrete izinsiz paso senelerce çalıştım sıfır sıfır sıfır elde var sıfır araba bile alamadım kendimi yetersiz hissediyorum bu yüzden KPSS hazırlanıp memur olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım yaparsın hazırlan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır geç kalmadınız
00 Yorumla
+1 yılBana mesaj atman gerk seni en iyi ben anlarım
00 Yorumla
+1 yılZaman ilaçtır birgün seninde yüzün güler inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle deme sakın. 26 yaş nedir abi ya? Hayata ger daim zaman var daha.
02 Yorumla
Soran+1 yıl😭 ailem yetişkin yerine koymuyor ki hala çocuk gözüyle bakıyorlar
Cevap sahibi+1 yılYetişkin olma zaren. Hayatı yaşamaya başla. Ömür geçiyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle düşünme kuzu yeni bir sayfa aç bende swnin gibiydim hep derse yoğunlaşma
00 YorumlaSenin gibi çok insan var , hayatını başkalarıyla kıyaslama ve başarılı olabileceğin bir amaç belirle geç kalmadın...
00 YorumlaSakın oyle dusunme sakin. bu saatten sonra da neler yaparsin
02 Yorumla
Soran+1 yılYa kpss hazırlıyorum ortaöğretimden giricem bakalım
+1 yılOkudun mu ya da calisiyor musun kendi ayaklarının üzerinde duramaz misin
00 Yorumla
+1 yılKendinle alakalı yavaş yavaş kendine gel derim
04 Yorumla
Soran+1 yılToparlamaya çalışıyorum
- +1 yıl
Acele etme güçlene güçlene ol
Soran+1 yılAğlayasım geliyor elimde değil
- +1 yıl
Ağlama nıe ağlıyacaksın gıh
+1 yılhiçbir şey için geç kalınmış değil
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes gençliği güzelce doyasıya yaşadı şimdi evleniyor ben ne gezdim ne tozdum ne aşk yaşadım ne giyindim Allah babamın belasını versin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin evlenmen gerek bebeğim
00 Yorumla
+1 yılAileni terket ihtiyacin yok onlara bu yaştan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenme niyetin var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır gezmedim eğlenmedim istediğim gibi giyinmedim yaşamadım neden biriyle evlenip eve kapanayım ki o da beni kısıtlar ne anladım bu hayattan o zaman ben
Cevap sahibi+1 yılPeki seni eve tıkmayan namus edep hariç kısıtlamayan biri olsa evlenirmiydin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne