Kızlar Bir Adım Öne Yatay geçiş mantıklı mı? fracei Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce Düzce Üniversitesi mi yoksa Trakya Üniversitesi mi? Trakya üniversiteye geçiş yapmayı düşünüyorum, fikirlerinizi belirtin lütfen Yatay geçiş mantıklı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Kamasutraaa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Düzcede aile ile mi yaşıyorsun niye böyle bi düşünce var? 0 4 Yorumla fracei +1 yıl Ailem Tekirdağ da burası otobüsle 8 saat sürüyor orası daha yakın, bir de şehir sıkıcı genel Yorumla Kamasutraaa +1 yıl Yani bi tık küçük ama sağa sola gezmek için konum fena değil. Sık sık mi gidiyorusun ailenin yanına millet en uzağa kaçmak için uzak yer tercih ediyor 😂 Yorumla fracei +1 yıl Düzce ortamı aile yanından beter bence ailenin yanında daha özgürdür ortam öyle diyim sen anla, ara tatillerde gidiyorum 2 3 ayda bir Yorumla Kamasutraaa +1 yıl Yani biraz yobaz kesim var evet ama çokta takılmamak gerek ne yapmak istiyorsa yaparsın yaş kaç senin? Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Odadan odaya geçmeye benzer 0 3 Yorumla fracei +1 yıl Nasıl yani? Yorumla orkob17 +1 yıl Fark olmaz yani Yorumla fracei +1 yıl Anladım sağ ol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Düzcede aile ile mi yaşıyorsun niye böyle bi düşünce var?
Ailem Tekirdağ da burası otobüsle 8 saat sürüyor orası daha yakın, bir de şehir sıkıcı genel
Yani bi tık küçük ama sağa sola gezmek için konum fena değil. Sık sık mi gidiyorusun ailenin yanına millet en uzağa kaçmak için uzak yer tercih ediyor 😂
Düzce ortamı aile yanından beter bence ailenin yanında daha özgürdür ortam öyle diyim sen anla, ara tatillerde gidiyorum 2 3 ayda bir
Yani biraz yobaz kesim var evet ama çokta takılmamak gerek ne yapmak istiyorsa yaparsın yaş kaç senin?
Odadan odaya geçmeye benzer
Nasıl yani?
Fark olmaz yani
Anladım sağ ol