Milli sporcumuz Buse Naz Çakıroğlu, Sırbistan'da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Bu madalya ile Buse Naz, üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu oldu.

Milli sporcumuz Buse Naz Çakıroğlu, Sırbistan'da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Bu madalya ile Buse Naz, üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu oldu.

Sırtında çocuk, bir elinde cepheye cephane taşıyan, savaşın ortasında binlerce yokluk, yoksulluk içerisinde aş, ekmek yapan Türk Kadını evet çok ama çok gurur vericiler.
Aldıkları nice zaferlerle bu vatanın Ay Yıldızlı bayrağını göklere taşıyan göğsümüzü kabartan, onurlu Türk Kadınları iyi ki varlar! Onlarla gurur duyuyoruz. 🤗👏👏
Cevap
31Cevap
Evet gurur verici tabi ki de.. tebrikler dilerim...
Fenerbahçeli Milli Sporcumuz Buse harika işler yapmaya devam ediyor. Kendisini yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. 💙💛🙏💖
Fenerbahçe Spor kulübünün değerli bir sprorcusu yine madalyasini kazandı.. Devamı olimpiyatlarda insallah. Amatör branşlarda da ülkeye değerli sporcular kazandiran Fenerbahçe sen çok yaşa
Maşallah tebrik ederiz umarım günün birinde Acun teklif götürdüğünde survivor'da görmeyiz kendilerini. İllaki yapacaktır diye düşünüyorum Acun.
Gurur verici evet böyle gurur verici sporcularımız olması gereken değeri ve ilgiyi görmüyor ama maalesef.
Keşke bunu ksden değil ulusal haber kanallarından öğrensek
Nedense futbol dışında çoğu branşta iyiyiz
Gurur verici bu arada doğru
Destek çıkmak lazım , çok sessiz kalıyoruz bu tarz olaylarda.
Bugünde
Buse naz surmeneli
Aferin kizlar ulke için büyük gurur aileleri içinde onur
Sonsuz tebrikler, bravo #BuseNazÇakıroğlu 👏👏❤️🇹🇷
Seninle gurur duyuyoruz #BuseNazÇakıroğlu 🇹🇷
Değil gidin bi buluş bulun topun peşinden kosturmakla insanlık kurtulmiyor millet uzaya mekik gönderoyir bizim böbürlendigimiz şeylere bak biri de demiyor kansere çözüm buldum ya da çok güçlü bir buluş buldum
uzaya gidince de bişi olmuyor boş masraf bunlar
Senin gibi beyinler yüzünden gelişemiyoruz Osmanlı döneminde de merak ve de yenilik olmadığı için koca imparatorluk yıkıldı ben anlamıyorum bu acizliğin sebebi ne ya insan hiç mi merak etmez evreni neyden oluştuğunu ne için dünyaya geldiğini nereye gideceğini geçmişini yani bu nasıl bir cehalettir dünyadaki kaynakların sonsuz olduğunu mu düşünüyorsun belki bundan 100 yıl sonra dünyada yaşamak imkansız hale gelecek ve insan ırkı üremeye devam edecek bu insanlar nerede yaşayacak bunun için başka gezegenlerde yaşam var mı diye araştırılıyor tabii sen anlamazsın bu tarz şeylerden cahilliğe devam su kaynakları tükendiği zaman göreceğim ben seni
ne alaka ya o gemiyle açılmadıkları içindi ayrıca uzaya gitti diye ülke gelişmiyor
Bence cahille münakaşaya giremem ikisi de aynı şey yerler farklı şu an Amerika ve Amerika gibi büyük devletler uzaya çıkıyor biz ne yapıyoruz yine aynı şekilde Osmanlı ne yapıyorsa aynı şekilde devam ediyoruz ne yani şimdi yurt dışına çıkıp oradan bir şeyler mi öğrenelim Osmanlı zamanında bu zaman aynı değil şu an telefonlar her şeyi öğrenebiliyoruz önemli olan ulaşamadığımız bilgiyi öğrenebilmek Amerika'da tam da bunu yapıyor şu an öğreniyor İsviçre'de öyle sen çok cahil kalmışsın ben seninle münakaşa girmek istemiyorum cahilliğinde boğul
aynı değil neyse ne uzun uzun anlatamam
Evet, kesinlikle gurur verici! Kadın sporcularımızın bu tür başarıları görmek gerçekten gurur verici. Onlarla gurur duyuyoruz! 🎉💪🏼
Kadın veya erkek neden fark etsin?
Türk sporcu Türk sporcudur
Her ne kadar dinimize uygun bir şekilde giyinmemis olsa da, başarılar diliyorum..
demek ki birisi ust uste 3 kez sampiyon olabiliyorsa gereken ciddiyet yok.
Eğer ülkemi temsil eden biri boksu kazansaydı ben de aynısını söylerdim: "Boksun hayranı değilim ama "onun için" iyi. Iyi dilekler"
insanlar ne kadar boş işlerle uğraşıyor:) bilim yapsın bilim
Tebrik ediyorum buradan kendisini
Haberlerde neden gösterilmiyor
Gurur duydum tebrik ederim.. 🇹🇷
Futbol dışında her şey de iyiyiz
Ay masallah eline sağlık kız 🥊
Gurur duyuyoruz tebrik ediyorum
Boks un nesi spor bana göre tuhaff
Tebrikler diyelim o zaman
Boks caiz değil
Eveett
Bayılıyorum bu kadına