E süpermiş ama o zaman neden millet bi tarafını yırtsın ki. Ben sözel bölümden ea ya geçebileceksem bu kadar yks için yırtınan insana haksızlık değil mi
Jsjdjdj ya dil için İstanbul istiyorum. Olmadı geri gelirim dedim. Ama başka bölüm olayı da geldi önüme şimdi jfkfk liste gittikçe uzuyo. neyse dua et İstanbul gelsin
Gazi var kafamda ist olmazsa. Olursa gerek yok. Ankara üni ingilizceden girmeyi şart koşuyo sınava ben ingilizceden girmeyeceğim için orası gelmiyo zaten
Ben İstanbul çocuğuyum... Anakarayı biraz kınadım başıma gelebiliri kfkfkfk ama küçümsediğimden değil yani biraz beton bi şehir. Farklı bi deneyim olur yine de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merkezi yatay geçişle başka bölüme geçebilirsin.
Evet ama dil kategorisinde mi yoksa başka alternatifler var mı onu nerden görcem
Merkezi yatay geçişle, üniversiteye yerleştiğin senede sıralaması seninkinden düşük olan istediğin bölüme geçiş yapabilirsin, kontejanlar dahilinde.
Yani mesela 35 sıralama ile Alamca okuyorum. Ama dil bölümü. Hidip psikolji okuyabilir miyim sıralama 36 bin falan olan bi yerde
Evet. Merkezi yatay geçişi, telafi ÖSYM tercih dönemi gibi düşünebilirsin.
E süpermiş ama o zaman neden millet bi tarafını yırtsın ki. Ben sözel bölümden ea ya geçebileceksem bu kadar yks için yırtınan insana haksızlık değil mi
Ha bak alanlar arası ise olmuyor diye biliyorum. Yani sayısal sayisal, esit ağırlık esit ağırlık bölümüne gecebilir. Öyle dünya yok yani 😅
He onu diyorum işte jdjfj ama şey var sanırım. Kurumlar arası değilde kurum içi geçiş gibi bir şey var heralde sanki ama emin değilim
Kurum içi hakkında bilgim yok maalesef. Karışık işler, öğrenci işleri daha iyi yardımcı olur sana. Hangi dili okuyorsun?
Daha başlamadım da varsayım yapıyorum
Varsayim yapacagina en iyi şekilde çalış da merkezi yatay geçişe ihtiyacın olmasin, 😅
Jsjdjdj ya dil için İstanbul istiyorum. Olmadı geri gelirim dedim. Ama başka bölüm olayı da geldi önüme şimdi jfkfk liste gittikçe uzuyo. neyse dua et İstanbul gelsin
Duaya pek inanmam ama ederim senin için. İstanbul olmazsa Ankara da gayet iyidir, orada okuyan biri olarak öneririm
Gazi var kafamda ist olmazsa. Olursa gerek yok. Ankara üni ingilizceden girmeyi şart koşuyo sınava ben ingilizceden girmeyeceğim için orası gelmiyo zaten
Ben Ankara Üniversitesindeyim. Gazi de iyi ama bayağı
Evet orayı da gözümün tuttu
Gazi gelirse sorabilirsin. Orada arkadaslarim var,. iletisime gecersin istersen onlarla
Olur inşallah sormak zorunda kalmam sjdjjd ama olursa sorarım
Küçümseme Ankara 'yı 😅
Ben İstanbul çocuğuyum... Anakarayı biraz kınadım başıma gelebiliri kfkfkfk ama küçümsediğimden değil yani biraz beton bi şehir. Farklı bi deneyim olur yine de
Beton biraz ama çok güzel yerleri de var. İstanbul'da yaşıyorsan begenmemen normal tabi
Elbette her yerin güzellikleri vardır. Ankara İstanbul gibi tıklım tıkış değil orası iyi bak metro falan boştu ben şok jdjjd
Ankara da biraz kalabalık aslında ama İstanbul gibi değil tabi. Ben İstanbul'a çok geldim ve hep bunaldim maalesef