ÖGG olan birisi olarak söylüyorum İstanbul , Ankara , İzmir , antalya, gibi büyük şehirde yaşıyan biriysen bulursun kendi memleketinde bulamıyosan boşta durmak yerine yatılı Lojmanlı işyerlerinde iş bulabilirsin ben öğle yapmıştım
Kadın istihdamı sınırlı ve her yer almıyor alan yerler az İzmir de yaşıyorum gördüğümü söylüyorum özel güvenlik görevlisi olarak söylüyorum meslek olarak görme bunu çünkü geleceği olmayan bir şey çalışma koşulları kötü oluyor genel de.
Önce silahsıza gir sertifika al iş bulamazsanda sertifikan olmuş olur olması hiç olmamasından iyidir sonra yaşın yettiği zamana kadar iş bulamazsan bu seferde silahlıya girer denersin en azından silah tutmayı öğrenirsin iş bulamasnda Bir de dış görünüş olarak kendini güçlendir zayıf güçsüz kimseyi kim niye alsın spora başla kicbox öneririm bayanlara
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ÖGG olan birisi olarak söylüyorum İstanbul , Ankara , İzmir , antalya, gibi büyük şehirde yaşıyan biriysen bulursun kendi memleketinde bulamıyosan boşta durmak yerine yatılı Lojmanlı işyerlerinde iş bulabilirsin ben öğle yapmıştım
Kadın istihdamı sınırlı ve her yer almıyor alan yerler az İzmir de yaşıyorum gördüğümü söylüyorum özel güvenlik görevlisi olarak söylüyorum meslek olarak görme bunu çünkü geleceği olmayan bir şey çalışma koşulları kötü oluyor genel de.
Silahlı güvenlik olun o zaman daha fazla iş imkanı olur
Silahlıya yaşım tutmuyor maalesef
Önce silahsıza gir sertifika al iş bulamazsanda sertifikan olmuş olur olması hiç olmamasından iyidir
sonra yaşın yettiği zamana kadar iş bulamazsan bu seferde silahlıya girer denersin en azından silah tutmayı öğrenirsin iş bulamasnda
Bir de dış görünüş olarak kendini güçlendir zayıf güçsüz kimseyi kim niye alsın spora başla kicbox öneririm bayanlara
Yoo bir sürü firma var bulursun
Bulan buluyor her yer güvenlik
İstersen yardımcı olurum