Yks surecinde olan bir ogrenciyim netlerim de istediğim gibi sağlık sektörü tercih etmek istemiyorum eğitim de aynı şekilde. O yuzden muhtemelen mühendislik tercih edeceğim başından beri makine mühendisliği istiyorum ama çevremdekiler baskiliyor beni mühendislik konusunda. Herhangi bir mühendislik konusunda bilgili olan veya önerileri olan varsa onerilerinize acigim. İyi aksamlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYıllardır mühendislerim içinde bulundum mühendis 3 tip iş yapar. 1. Ofiste çizim maliyeti vb işler 2 sahada fabrikada dışarıda işin başında okur3. Satış pazarlama teknik ürünler satar... Bayan için hepsi zor karşında her zaman erkek egemenliği olan bir iş piyasası olacaktır ustası teknisyeni mühendisi çoğunlukla erkek
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
+1 yılMakina mühendisi olduğun zaman hangi alanda ilerlemek istiyorsun?
05 Yorumla- +1 yıl
Ben mekatronik mühendisiyim şu an mekanik tasarım yapıyorum yani makina falan çiziyorum. Daha önce üretimde de geliştirdim kendimi. Tasarıma yöneliceksen ofis ortamında çalışırsın. Ama üretim alanında ya da kalite kontrol ya da planlama alanında kendini geliştirmek istersen saçma sapan ustalarla uğraşmak zorunda kalırsın. Fabrika için konuşuyorum. Ama önce üretimi görmen tasarım yapma açısından ufkunu açıcaktır.
- +1 yıl
İstersen çizdiğim birkaç makinanın fotoğrafını gönderiyim ilgini çekiyorsa. Teknik resim nasıl oluşturulur. 3 boyutta parça be montaj nasıl yapılır görmek istersen
Zorlanır tabi. Kadından mühendis olmaz
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen mühendisim onlar çok rahatlar
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen endüstri seçerdim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026