Seni yargılayan insanların hayataki tek başarısı koca bulup evlenip ikismek başka bişey değil o yüzden onları çok onemseme. Sen ne istiyorsun hayattan onu söyle bana
Okumak istiyorum sonra kendi parami kazanmak ve o parayla gezmek kendimi mutlu etmek istiyorum. İnsan içine çıkmak, kendimi geliştirmek, hayatı öğrenmek istiyorum. Başkalarının tecrübeleriyle eleştirileriyle gözümü korkutmak istemiyor akan nehrin ortasında ki o taş olmak istemiyorum artık İnsan bir kere düştümü tekmeleyen tekmeleyene kimse halden insan psikolojisinden anlamıyor
Ben anlıyorum seni hatta inan seni. Gibi insanlarla da çok karşılaştim sizin önünüzdeki en büyük en maalesef başkası değil siz kendiniz siniz neden biliyor musun hayal kuruyor kuruyor kuruyorsun ve o hayal kalıyor. Sonraki aşamaya geçme cesaretiniz olmuyor. Yani can gerçekten değişmek istiyorsan kendinden başka. Başkasının yapamazsın demesi sana hırs olsun.. biliyor musun herkes özgürlükten bahseder ama çoğu kişi tam. ozgurlugu yaşamak istemez çünkü cesareti yok. O yüzden sen kendine sor benim hayallerim hayal olarak mı kalsın yoksa gerçekleşsin mi cevabıni istiyorum bunun
İsterim elbette başkasını bilmem ama ben çok isterim. Çünkü neden biliyor musun ben böyle kalırsam sürekli ezilecegimden ve mutsuz olup yaşadiklarimi kafamda kurup kurup kendimi hasta edicegimden eminim. Başka şansim yok. Böyle ne iyi bir insan ne iyi bir anne ne iyi bir eş ne de baska bir sey olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
He geç aq saf saf konuşma ya neresi geç abi daha çocuksun ya
Herkes sen gibi düşünmüyor ama
Sen ne düşünüyorsun o önemli
İnsanlar üzerime üzerime gelince bende pek sağlıklı düşünemiyorum açıkçası
Seni yargılayan insanların hayataki tek başarısı koca bulup evlenip ikismek başka bişey değil o yüzden onları çok onemseme. Sen ne istiyorsun hayattan onu söyle bana
Okumak istiyorum sonra kendi parami kazanmak ve o parayla gezmek kendimi mutlu etmek istiyorum.
İnsan içine çıkmak, kendimi geliştirmek, hayatı öğrenmek istiyorum.
Başkalarının tecrübeleriyle eleştirileriyle gözümü korkutmak istemiyor akan nehrin ortasında ki o taş olmak istemiyorum artık
İnsan bir kere düştümü tekmeleyen tekmeleyene kimse halden insan psikolojisinden anlamıyor
Ben anlıyorum seni hatta inan seni. Gibi insanlarla da çok karşılaştim sizin önünüzdeki en büyük en maalesef başkası değil siz kendiniz siniz neden biliyor musun hayal kuruyor kuruyor kuruyorsun ve o hayal kalıyor. Sonraki aşamaya geçme cesaretiniz olmuyor. Yani can gerçekten değişmek istiyorsan kendinden başka. Başkasının yapamazsın demesi sana hırs olsun.. biliyor musun herkes özgürlükten bahseder ama çoğu kişi tam. ozgurlugu yaşamak istemez çünkü cesareti yok. O yüzden sen kendine sor benim hayallerim hayal olarak mı kalsın yoksa gerçekleşsin mi cevabıni istiyorum bunun
İsterim elbette başkasını bilmem ama ben çok isterim.
Çünkü neden biliyor musun ben böyle kalırsam sürekli ezilecegimden ve mutsuz olup yaşadiklarimi kafamda kurup kurup kendimi hasta edicegimden eminim. Başka şansim yok.
Böyle ne iyi bir insan ne iyi bir anne ne iyi bir eş ne de baska bir sey olabilirim.
Haklısın baştan başlamak için toparla kendini o zaman çünkü ilk başta yadirganabilirsin cahiller tarafından
Tabii başlayacağın şeyin ne olduğuna göre degişir. Ama çok da geç bir yaş değil yani hala yapabilirsin diye düsünüyorum
Canını sıkma geçte olsa çalışmak zorundaysan çalışman gerekiyor
22 yaş gençliğin en güzel yılları bence
Hayat herkese farklidir hic bir yas gec degildir
Geç değil
hadi gel başlatalım