Güçlü olmak zorunda mıdır? Güç demek sadece maddi özgürlüğünün olması demek midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence olmak zorunda ya çünkü kadınlar her zaman zayıf olarak görüldüğü için çok baskı altında oluyorlar o yüzden sadece maddi olarak değil her anlamda güçlü olmalı ve güçlü olmak sadece maddi imkana da bakmıyor maddiyatı çok iyi olup da hala pasif olan çok kadın var
08 Yorumla
Soran+1 yılAynı şekilde kendi güçlü olup maddi kazancı olmayan kadında var? 🤔
Soran+1 yılÇalışması şart mıdır kadının yani sana göre?
Soran+1 yılYok estağfurullah. Bende insanların görüşlerini merak ediyorum bu konuda o yüzden sordum zaten. Ev hanımı olmak kötü bir şey mi? Doğru insanla evlenirsen karşı taraf seni ezmeyecektir? 🤔
Soran+1 yılAslında bunlar kadının çalışmasıyla değil de karakterle alakalı. Kadın karakter olarak güçlü olmalı. Erkekte adam olmalı. 😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır zorunda değil ama her insan güçlü olmalıdır bence.. zayıf insanı ezmeye çalışıyorlar çünkü
11 Yorumla
Soran+1 yılGüç sadece maddiyatla mı elde edilir? Ekonomik özgürlüğü olmayan bir kadın güçlü olamaz mı?
Her şey para değil manevi olarak da güçlü olunabilir karakter meselesi
016 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir görüş gelecek mi diye merak içindeydim. Senin gibi düşünen insanların hala var olması mutlu ediyor beni. Gücü sadece maddiyatla ölçmek saçma geliyor bana.
Soran+1 yılPeki kadın güçlü olmak zorunda mıdır sence?
Soran+1 yılDoğru insanla yapılan bir evlilik bu sorunu ortadan kaldırmaz mı? 🤔
Soran+1 yılBulamazsak da evlenmeyiz ne yapalım 😂
Soran+1 yılO da böyle düşünüyorsa? 😂😂
Soran+1 yılHangisi daha kötü bilemedim. Birbirinizi bulamayıp tek başına kafayı yemek mi? Yoksa birbirinizi bulup birlikte kafayı yemek mi? 😂
Soran+1 yılAl benden de o kadar.😂
Soran+1 yılAhah teşekkür ederim 😂
+1 yılKadın ve erkek eşit olmalı kadın dik duruşlu güçlü olmalı
019 Yorumla
Soran+1 yılGüç sadece maddiyatla mı elde edilir peki? Maddi kazancı olmayan bir kadın güçlü olamaz mı?
- +1 yıl
Kadın olarak güçlü dik duruş sergiler ama maddi gücü olmazsa bir nokyaya varamaz. her zaman birine mahkum muhtaç olur bir kanadı kırık olur
Soran+1 yılDoğru insanla yapılan bir evlilik bu sorunu ortadan kaldırmaz mı?
- +1 yıl
İnsan ne kadar doğru olursa olsun spnuçta bir erkeğe bağlımlısın alacağın her sey yasantındaki her sey onun kontrolünde olur kenini özgür hissetmezsin. en basit bir yeni telefon alacak olsan eşinin kredi kartı istiyeceksin bağımlısın
Soran+1 yılEvet ama eşler arasında bunun lafı olmamalı. Ayrıca ev hanımları bütün gün evde televizyon izlemiyor. Bir iş bölümü oluyor. Erkek çalışıp eve ekmek getiriyorsa yemeği yapan da kadın. Dolayısıyla o parada kadının da hakkı var zaten. Erkek bunun bilincinde olmalı. Ben kazanıyorum benim param diyemezsin. Diyecek olan evlenmemeli bence? Yanlış mı düşünüyorum?
- +1 yıl
Aslında siz doğru düşünüyırsunuz ama ülmeizde böyle işşemyor çalısıp tüm parasını kocasına veren kişilerde var. Bireylerin klültür seviyesi yaşam sekli hayata paylasması bunşa olgunlasıyor. zaten evlilikte kadında kazansa erkete kazansa herkes kazandığı parayı aile bütcesine gçöre harcamalı erkek ben kaznaıyorum deyip kafasına harcamayacak kadında kocam bana bakacak diyerek bol bol harcamyıcak.. Her sey hoşgörü
Soran+1 yılİşte bu da şu kapıya çıkıyor: eşler ben demeyi bırakacak. Benim param, benim evim, benim hayatım, benim tercihim... Biz olunamayan her evlilik zehirdir.
- +1 yıl
Kesinlikle çok dorğu evlilikte biz olacak bizim hayatımız olacak...
- +1 yıl
evlimisin ya da hayatında birisi var mı...
Soran+1 yılBekarım hayatımda kimse de yok. 😄
- +1 yıl
Hayatınıza bir erkek girince evlilik için hızlı ani karar vermeyin bazı seyleri yasayarak göreceksiniz.. Her türlü onun hakkında tecrübeler edinirsiniz...
Soran+1 yılBende hızlı karar vermek istemiyorum. Mantıklı davranmak istiyorum. Görüştüğüm insanlar oldu ama daha ilk buluşmada fikrim olumsuz oldu. Ne olacak bilmiyorum. Düşünmeyi de bıraktım zaten. Şurda yolun yarısına ne kaldı zaten. 😄
- +1 yıl
Yolun yarısı olduysa bundan sonrası daha zor olur. saha secici daha detaycı bakarız. 20 yaşında hayata bakış acısı ile 30 sonrası aynı değil
Soran+1 yılBen 30 yaşındayım ve şu an seçiciyim. Beklentilerim daha az ama daha yüksek 😄
- +1 yıl
Bu sitede konustuğum yorum yazdığım en mantıkl düzgün cevapları sizden okudum gördüm
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😇
- +1 yıl
Yaşam tarzını nasıl genelde evdemisiniz
Soran+1 yılResim kursuna falan gidiyordum mola verdim şu sıra. Kitap okuyorum, yemek yapıyorum derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile. Genelde evcimenimdir. Çarşı pazar işleri de bende. Onun dışında gezmeyi, yeni yerler görmeyi severiz ailece. 😇
- +1 yıl
Hayatı pozitif yaşamak , güzel seyler yapmak iyidir Her zaman hayatın verdği güzelliklerden faylanmak gerekir... Benim ev sevmedğim çarşı pazar işleri... alışveriş tarafı
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayıf olma hakkı var da zayıf olma lüksü yok. Tepene çöküyorlar çünkü.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel söyledin. Türkiye'nin bir gerçeği de bu.
+1 yılKadın güçsüz olabilir ama erkek güçsüz olamaz
16 Yorumla
Soran+1 yılGüç sadece maddiyatla mı elde edilir?
- +1 yıl
Hayir en önemlisi maddiyat , fizik, dil en büyük 3 gücdür
Soran+1 yılMaddiyat olmadan güçlü olunamaz mı?
- +1 yıl
Diğer iki şeye sahipsen güclü olursun
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılHakkı var evet ama güçlü olması onun için iyi
014 Yorumla
Soran+1 yılPeki güç sadece maddi kazançla mı elde edilir?
- +1 yıl
Öncelikle maddiyat önemli nr yazık ki
Soran+1 yılBunu böyle görmeyen insanlarda var ama az da olsa. 😄
- +1 yıl
Nasıl yani bence biz farklı şeylerden bahsediyoruz
Soran+1 yılHayır aynı şeyden bahsediyoruz. Ben maddiyata önem vermiyorum. Dolayısıyla gücü de maddi kazanca göre ölçmüyorum. Mesela bana göre çocuklarını yetiştirmek, onlara sevgisini ilgisini gösterebilmek adına işinden istifa eden ve çocuklarını da gerçekten çok güzel bir şekilde yetiştiren kadın güçlü kadındır. Saygı duyarım. Ama sanırım çoğu insan maddiyata göre ölçüyor gücü. Ama ben bir ev kadınının da güçlü olduğuna inanıyorum. Daha çok karakterle alakalı.
- +1 yıl
Benim görüşüme görede günümüz dğnyasında Türkiyesinde kadınların işi zor güçlü olmaları lâzım maddi açıdan piskolojik açıdan kimseye muhtaç olmadan tek başına ayaklarının üstünde dura bilmeli para kazanıp kazanacak ayrı heleki evli biri için ama para kazabilecek bir mesleği olmalı
Soran+1 yılPeki doğru insanla yapılan evlilik bu sorunu ortadan kaldırır mı sence? 🤔
- +1 yıl
Bir nebze belki ama söyle düşün elini âline kaybetti sadece çocuklarınla sen kaldın hayatta ve elinde bir mesleginde yok ne yapacak sın
Soran+1 yılSen inançlı bir insan mısın bilmiyorum ama ben inançlı bir insanım. Rabb'im bir kapı açmadan bir kapı kapatmaz. Kimseye kaldırabileceğinden fazlasını yüklemez. İnsan dışında hiçbir canlı rızkından endişe etmez. Aç kalmaktan korkmaz. Bir karıncaya bile rızkını veren Rabb'im kendisine sığınmış bir kulunu aç, çaresiz bırakmaz. Öyle bir durumda belki çalışmam gerekecek ama Rabb'im o gücü de bana verecektir.
- +1 yıl
Evet Rabbimiz o gücü verir ama senin de çaban gerekli
Soran+1 yılTabiki çabasız olmaz hiçbir şey. Ama çabalayıp Allah'a sığındığın sürece de O seni darda bırakmaz. Ben çalışmaya karşı değilim. Daha önce çalıştım iş ayırt etmem de. Her işi severek yaptım. Ama ortama tahammül edemediğimden ayrıldım işten. Psikolojik baskılar, stresler yahut ahlaksızlıklar... Her yerde çalışılmıyor. İş bulmakta zor. Ama çalışıyor olsam dahi çocuklarım olduğu zaman işi bırakırım.
- +1 yıl
Yani kısaca demek istediğim banka heaabında paran olsun değil ayaklarının üzerinde duracak donanımın olsun du
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim. 😇
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılKadın Dominant olmalı erkekte uyum sağlamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKapitalist bi dunyada yasiyorsunuz güç=paradır
Soran+1 yılPeki güç sadece maddiyatla mı elde edilir?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Evet var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam