+1 yılBunun bir reçetesi yok, felsefik aforizmalar yazarsak ta kolaya kaçmayacağım.
özet olarak hayatın boyunca ne kadar çok düşüp kalkmayı başarır isen o denli güçlü olursun05 Yorumla- +1 yıl
Ruhsal olarak
- +1 yıl
Aynı şey.. hepsi örgülü haldedir bir birisi ile
Maddi sorunlar ruhsal sorunları etkiler. Gibi gibi - +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
Tabii ki de katılacaksın (: aklın yolu bir
- +1 yıl
aklın yolu birde "akıl" şizofrense senin gibi mesela? düşüp kalkma durumu bir "düşürenin" varlığını gösterir. net olarak bu "düşüren" suçludur. suçluyu görmezden gelip, yol verip, hatta olmasını isteyin milleti düşürüp kalkmasını beklersen bu her zaman gerçekleşmeyebilir! senin bir kolunu alsam mesela işlevselliğinde ciddi kayıp olur net. şimdi büyük resme bakamıyacak ve ne söylediğimi anlamayacaksın tabi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kirila kirila... cünkü o duyguyu yasayip yikilip yeniden kalka bildiğini yasayip görerek. Allah kimseye kaldiramicaği yükü vermez deyip Hayati inişli ve cikişli olduğunu Kabul edip sadece yasamak tevvekül bazen, bazen sabirla ve bazen azimle değisim gerektirir
01 Yorumla- +1 yıl
her insan "kırıla kırıla" güçlü olamaz (yanlış düşünüyosunuz) insanlar (istisnasız) iyi insana odaklanır ve çözümü iyi insanda ararlar. mesela dümdüz düşündüğünde kırılan varsa mutlaka "kıran" vardır. yani net olarak söyleyim "kötü" vardır. ve dünyanın en iyi psikiyatrist/psikologuna gitseniz o "kötüyü" default/varsayılan yani "olması gereken" olarak görür. (bilimin kötülere neden müsade ettiği/görmezden geldiği ve hatta olmasını istediği başka bir konu) ama iyinin zarar görmesi ile direkt bağlantılı.. işte kırıla kırıla iyice kötü duruma gelen insanları psikoloji bilimse "ıskartaya" ayırıyor. (bunun nasıl olduğuda konuşulabilir) benim görüşüm sistemin direkt "kötülere" müdahale etmesidir.
+1 yılKariyer ile, zeka ile. Ve bunların getirdiği para ile.
00 YorumlaÖncellikle aura tamiri
Kapalı çakralarına açılması
Olumluma ve frekanslar00 Yorumla
+1 yılKendine güvenin olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Ruhsal anlamda iyi olsam yeter biplar ve majör
Tek cevap: para kazanarak
01 Yorumla- +1 yıl
Ruhsal olarak😢
Güçlü olmak mı? Nasıl bir güç istiyorsun
09 Yorumla- +1 yıl
Ruhsal
- +1 yıl
3 yıl savaşıyorum
- +1 yıl
Yani 11 sınıftan beri eskiden mutsuz olsam bipolar öncelike yavsasa baskidi eskiden keyif aldığım şeylerden şimdi keyif almaz oldum hep kendimden nefret ettim hiçbir Zaman kendimi sevmdrim sonra bunla birlikte majör başladı öyle
- +1 yıl
İnanın bunların neden olduğunu bilmiyorum. Bende buna benzer aynı şeyler yaşadım. Psikoloji de illaki adı ve tanısı vardır. Ama insansa etki etmeyince neye yarar orada yazan. Psikoloji ile ilgili, bir kaç kitap yâda Bey'in ile alakalı 5, 5 kitap okumuşumdur. Belki daha fazlası gerekiyor. Ama şu an geldiğim nokta bazen hâlâ bu piskolijik serptomlar geliyor. Ama eskisi gibi değil. Şu 8, 9 Yılda yaşadığım tecrübe ile öğrendiğim şu ki beyin ayını beyin ama hayatta ki bazı kötü şeylere karşı daha dayanıklı. Senin şu an yaşadığın şeyler tabiki yok.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim abi
+1 yılMental olarak bilincli olarak
09 Yorumla- +1 yıl
Mental
- +1 yıl
Evet mental olarak güçlü olan bedenen de güçlü olur
- +1 yıl
Bipolar ve majör depresyonun var
- +1 yıl
Benim mi
- +1 yıl
Benim kusurabakmyin yanlış yazdım
- +1 yıl
Estağfurullah
- +1 yıl
Bunlar icin herhangi bir psikolojik rehberlik aliyor musun
- +1 yıl
Hayır almıyorum
- +1 yıl
Tavsiye ederim bir psikolojik rehber danışmanı senin icin pozitif bir yol haritası cizebilir
+1 yılfiziksel mi mental olarak mı
01 Yorumla- +1 yıl
Mental ve ruhsal
+1 yılKendin olmaktan korkmadığın ve utanmadığın zaman
00 Yorumla
+1 yılHayır demeyi hayatına yer edinerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBedensel mi arzuma mı
02 Yorumla- +1 yıl
Ruhsal
Cevap sahibi+1 yılRuhsal sorunları yaşaya yaşaya alışarak önemsememeye başlayınca güçlenirsin
+1 yılSpor yap 😅
03 Yorumla- +1 yıl
Ruhsal anlamda
- +1 yıl
Psikologa git
- +1 yıl
Geçmiyor ki abi hayatım hep bipolarala mücadele etmekle geçiyor
+1 yılSpor yaparak
00 Yorumla
+1 yılSpor yaparak
00 YorumlaIspanak ye
00 Yorumla