Kızlar Bir Adım Öne Üniversite okumadan polis olunur mu? finansalkoleariyom Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor şu an okuduğum mimarlık bölümünü ilk senede bıraktım. Kpss çalışıp polis olmak istiyorum. Üni okuma zorunluluğu istemiyor değil mi Üniversite okumadan polis olunur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Yusufx001 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl TYT'den 255 üstü puan alman gerekiyor 0 0 Yorumla
ArSSlan006 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet ama sana düsük 0 12 Yorumla ArSSlan006 +1 yıl Şans Yorumla finansalkoleariyom +1 yıl Niye düşük olsun ki Yorumla ArSSlan006 +1 yıl 2 civarı ögrenci alıyor bunun çok çok azı kız. Ve puan olarak yüksek kapatır kesin. Üni mezunu 10 bin civarı alıyor sen düşün. Bide yaşın kac Yorumla finansalkoleariyom +1 yıl Yaşım 20 Yorumla finansalkoleariyom +1 yıl Gerçekten iyi bir puan yaparsam şansım artar ama dimi Yorumla ArSSlan006 +1 yıl Yaş şartı da var kactı unuttum da. Jandarma da kız alıyor liseden onu da dene Yorumla finansalkoleariyom +1 yıl 50 üstüymus onun puanı da. Teşekkür ederim Yorumla ArSSlan006 +1 yıl Rica ederim başka merak ettiğin olursa yazabilirsin çokça denedim onları Yorumla finansalkoleariyom +1 yıl şu an nereye girdin peki ne işle uğraşıyorsun. Hiçbiri olmadı mi Yorumla ArSSlan006 +1 yıl Bunu burdan yazamam Yorumla finansalkoleariyom +1 yıl Dmden yaz benim xper yetmiyor Yorumla ArSSlan006 +1 yıl Yazdım Yorumla
TheNorthRememberss Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Olmaz 0 1 Yorumla finansalkoleariyom +1 yıl Neye göre yazdın bunu Yorumla
Spiderlord Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Evet 0 1 Yorumla finansalkoleariyom +1 yıl Sadece kpss ile 60 almam lazım değil mi daha sonra pomeme başvuru yapıp polis okulu okuyacam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
TYT'den 255 üstü puan alman gerekiyor
Bilgim var evet yapabilirsin tabi
Evet ama sana düsük
Şans
Niye düşük olsun ki
2 civarı ögrenci alıyor bunun çok çok azı kız. Ve puan olarak yüksek kapatır kesin. Üni mezunu 10 bin civarı alıyor sen düşün. Bide yaşın kac
Yaşım 20
Gerçekten iyi bir puan yaparsam şansım artar ama dimi
Yaş şartı da var kactı unuttum da. Jandarma da kız alıyor liseden onu da dene
50 üstüymus onun puanı da. Teşekkür ederim
Rica ederim başka merak ettiğin olursa yazabilirsin çokça denedim onları
şu an nereye girdin peki ne işle uğraşıyorsun. Hiçbiri olmadı mi
Bunu burdan yazamam
Dmden yaz benim xper yetmiyor
Yazdım
Olmaz
Neye göre yazdın bunu
Evet
Sadece kpss ile 60 almam lazım değil mi daha sonra pomeme başvuru yapıp polis okulu okuyacam