Atanamayan bir öğretmenim ve iş bulamıyorum aylardır. Kendi işini kurmak istiyorum ama ne olabilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbunun cinsiyetle ne ilgisi var? bu sorunsal hemen herkes için erkek için de kız için de geçerli ikilemdir.
hiç kimse sırf kadın olduğu için başarısı veya yaptığı işi aynı başarıyı kazanan bir erkeğin veya aynı işi yapan bir erkeğin hak ettiğinden daha fazla övgü veya takdiri hak etmez. Kadınların önünde kadın oldukları için çıkarılan bir engel yok. Olduğu iddia ediliyor ama yok. Ancak böyle bir engellemenin olmadığı gerçeğini söyleyince "madde 1 :kadınlar mağdurdur madde 2: mağdur olmadıkları zamanlarda da madde 1 geçerlidir made 3: 1. ve 2. maddeler değiştirileme değiştirilmesi teklif dahi edilemez" şeklindeki feminist anayasayı ihlalden linç cezasıyla karşılaşma korkusuyla hemen herkes susuyor.
İş hayatında bir kadının başarılı olması bir erkeğin başarılı olmasından kategorik olaak daha kolaydır. Öncelikle yasalarca uygulanan ve birtakım teşvik edicilerden erkeklerin dışlanıp kadınlara özel uygulanması bir yana toplumun erkeğe her türlü aileyi geçindirme sorumluluğu yüklemesi dolayısıyla kadınlarda "batsa da aç kalmak yok" rahatlığının sağladığı hamle özgürlüğü var. Erkeklerde bu yok. Erkek maaşlı işini bırakıp riske atılacağı zaman 3 defa düşünmek zorundadır.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
branşınız nedir youtube da sınava hazırlananlar için ders olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılEdebiyat ama YouTube’dan para kazanılır mı iyi
+1 yılBunu yapmak için çevrenin ölçüsünü çıkarman gerekiyor
00 YorumlaOzel ders verebilirsin belki inşallah atanırken tez zamanda
00 Yorumla
+1 yılSermaye, yaşadığın yer, nerede dükkan açmak istiyosun bunlar önemli bilgiler
00 Yorumla
+1 yılTaki toka çanta. Bebek ürünleri
00 YorumlaGiyim sektörü ya da çiğköfteci olmalısın
00 Yorumla
+1 yılBranşın ne
00 Yorumla
+1 yılSexshop deli para var
00 YorumlaEtüt merkezi
00 Yorumla
+1 yılSermayen var mi
00 Yorumla
+1 yılGüzellik salonu