Kızlar Bir Adım Öne ODTÜ'de endüstri mühendisliği nasıl olur, çok zorlanır mıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ODTÜ'de endüstri mühendisliği nasıl olur, çok zorlanır mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Melisaahh Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sen önce odtüyü kazan sonrasını düşün bunlarla şimdi kafanı yorma zaten tercih zamanı zor geçecek o zaman düşünürsün 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Mezuna kaldım ben bakalım hayırlısı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl odtü endüstri bitirenlere nerede işe girmişler onlara bak 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bakcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl linkedin sitesi Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Benim arkadaşım ODTÜ inşaat mezunu yemin ederim ilçenin belediyesinde çalışıyo😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çalışkan olması başkalarını çalıştıracak zekaya sahip olduğu anlamına gelmez Yorumla Soran +1 yıl @Alfamsı_Tuçiş ne yapalım ozman Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kolay bir şey yok ne kadar zorlanırsan o kadar başarılı olursun bu hayatta. 0 0 Yorumla
Ayşegül597 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Başarırsın 💞 Kendine Güven 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim ☺️ Yorumla
önemsiz_birhayat Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Önce bir gir de sınava şimdiden yorum yapmak saçma elbet hedefin olsun ama şartlama kendini. 1 0 Yorumla
ehvenişermühendis Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Önü açık bir bölüm.. her bölüm zor öyle bakma devam et derim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Zorlan, ODTÜ her şeye değer. 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır teşekkür ederim ☺️ sosyal etkinlikler de çok fazla oluyor duyduğum kadarıyla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet umarım gönlünce olur 🤍 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah sen hangi bölümü okuyorsun Yorumla Soran +1 yıl ya da üniversite okuyor musun şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende hazirlaniyorum sinava ODTÜ kazanacagim inşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gönlüm ondan yana hep.. Yorumla Soran +1 yıl Hayırlısı olsun hangi bölümü düşünüyorsun neden olmasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fle sen muhendislik demi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sen önce odtüyü kazan sonrasını düşün bunlarla şimdi kafanı yorma zaten tercih zamanı zor geçecek o zaman düşünürsün
Mezuna kaldım ben bakalım hayırlısı
odtü endüstri bitirenlere nerede işe girmişler onlara bak
Nasıl bakcam
linkedin sitesi
Benim arkadaşım ODTÜ inşaat mezunu yemin ederim ilçenin belediyesinde çalışıyo😂
çalışkan olması başkalarını çalıştıracak zekaya sahip olduğu anlamına gelmez
@Alfamsı_Tuçiş ne yapalım ozman
Kolay bir şey yok ne kadar zorlanırsan o kadar başarılı olursun bu hayatta.
Başarırsın 💞 Kendine Güven
Çok teşekkür ederim ☺️
Önce bir gir de sınava şimdiden yorum yapmak saçma elbet hedefin olsun ama şartlama kendini.
Bu sana bağlı
Sen önce bir kazan da :D
Önü açık bir bölüm.. her bölüm zor öyle bakma devam et derim
Zorlan, ODTÜ her şeye değer.
Tamamdır teşekkür ederim ☺️ sosyal etkinlikler de çok fazla oluyor duyduğum kadarıyla
Evet umarım gönlünce olur 🤍
İnşallah sen hangi bölümü okuyorsun
ya da üniversite okuyor musun şu an
Bende hazirlaniyorum sinava ODTÜ kazanacagim inşallah
Gönlüm ondan yana hep..
Hayırlısı olsun hangi bölümü düşünüyorsun neden olmasın
Fle sen muhendislik demi
Evet
Önce kazanda sonra düşünürsün
Neden olmasin ki?
Çok güzel de olur
Biraz zordur ama güzel olur