Herkese selam 25 yaşındayım şu an ki isimden inanılmaz mutsuzum hayalimdeki aklımda olan bir mesleği yapmıyorum her gün işe gitmek işin başına oturmak inanılmaz zor geliyor benim için düşünüp okumaya karar veriyorum ama yaşım biraz bu konuda bana engel oluyor kısacası tereddütlerim mevcut istediğim hayatı yaşamıyorum istediğim konumda değilim kısacası hayatımla ilgili de ne yapmam gerek bilmiyorum bildiğim tek şey gücümün kalmaması bulunduğum noktadan nefret ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl30 yaşımdaydım kalp krizi geçirdikten hemen sonra hayata tekrar tutundum iki senede kendimi geliştirip farklı Meslek alanına geçiş yaptım şu an çalıştığım Yerde lazer sorumlusuyum mutlu muyum evet.
Eğer değişim istiyorsan tüm olanakları denemelisin Yerini sevmiyorsan ağaç değilsin yerini değiştir113 Yorumla
Soran+1 yılSürünüyorum resmen boğuluyorum her gün yeni bi cahil ile uğraşıyorum ama çıksam sonrası ne yaparım bilmiyorum tedirginim o konuda çünkü belli bi mesleğim yok
- +1 yıl
Kaç yaşındasınız ve nerede yaşıyorsunuz okuduğunuz bölüm nedir
- +1 yıl
Cahil ve anlayışsız kıt beyinli insanlar yüzünden kalp krizi geçirdim kriz sonrası köklü değişiklik Yapınca hayatım değişti
Soran+1 yılBir bölüm okumadım lise mezunuyum lisede muhasebe okudum şu an bir dogalgaz firmasında çağrı merkezi üzerinde çalışıyorum fakat kemigime kadar kurudum 25 yaşındayım
- +1 yıl
Muhasebe temelin varsa bunu geliştirerek okuyup bitirebilirsin.
Yakın bir kadın arkadaşım firma da paket işi yaparken bölümü iki yıllık tamamlayıp akabinde arçelik'e girip çalışmaya başladı ve bu arkadaşım şu an 30 yaşında 😊
Soran+1 yılEvet aslında düşünüyorum insan kaynakları okumak o bölümden de muh yapabilirsin mezun olalı çok oldu temelim pek yok gerçi çok yere başvurdum hepsi ya tecrübeli ya üni mezunu ariyorlar
- +1 yıl
Geniş iş kaynağı olan bir şehirde yaşıyorsan kesinlikle bulabilirsin değişimin ilk adımı pozitif olmaktır
Soran+1 yılİstanbul'da yaşıyorum inan çok zor
- +1 yıl
Bende İstanbul da yaşıyorum ve gayet kolay iş buluyorum
Soran+1 yılNe iş yapıyorsun
- +1 yıl
Lazer teknisyeniyim ve bu işi yapan hemcinsleriniz olduğunu düşünün.
Büküm merkezi diye bir makine var 22 Yaşında kız kullanıyor - +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
8Cevap
+1 yıl35 yaşında istediğim mesleğe geçtim. 25 çok genç. Başarılar dilerim.
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum peki iş hayatında yaşınız problem yaratmadi mi basvurularda vs bu arada ne iş yapıyorsunuz
- +1 yıl
Ben KPSS ile öğretmenliğe atandım. KPSS için herkes mücadele ediyor kimi erken kimi geç kazanıyor. Hayat şartları farklı. Benim için sorun olmadı. Çok da olumlu karşılandım. Özel sektör farklı olabilir ama çağ çok değişti artık çoğu insan 30 undan sonra kariyer değiştiriyor.
Soran+1 yılKpss hakkında pek bilgim yok yanlış hatirlamiyorsam atanmak için bi yaş sınırı olmuyor muydu şu sıralar aklımda bu sınav
- +1 yıl
Alım yapılan kurum ilanına göre değişir. Ama en erken 30 dur. Öğretmenlikte yok yaş sınırı.
+1 yılGeç değil bende 25im kpss çalışıyorum. Bu arada ne mezunusun
07 Yorumla
Soran+1 yılÜni okumadım lise mezunuyum ama üni istiyorum hayalimdi bu bi kaç kere kazandım ama ailem izin vermedi
- +1 yıl
Ben tarih 📜okudum zamanını harcama git ortaöğretim kpss gir benden sana kardeş tavsiyesi şimdiden para kazanmaya bak atanınca daha mutlu olursun. Üniversite diyorsan hovardalıktan başka bir şey yok onu normalde de yaparsın
Soran+1 yılPeki ortaögretim olarak nerelere atanabilirim daha önce kpssye girmedim bilmiyorum
- +1 yıl
Birsürü meslek var sen puan almaya bak
- +1 yıl
Vallahi bak üniversitesi boş iş çok iyi bölüm olmadıkça git çalış atan kimsenin kimseye faydası yok
Soran+1 yılNe kadarlık bi puan almam gerekiyor hiç bir bilgim yok bu sınavla alakalı
- +1 yıl
Min 70 alman lazım tercih için atanma için 80 75 civarı yeterli
+1 yılYaşında ne var ki yaa bence oku gitsin hiç geç değil
02 Yorumla
Soran+1 yılMezun olunca çok geç bi yaşta olucam tahmini 30 lards olucam ondan tereddüt ediyorum
- +1 yıl
5 sene için sevmediğin yerde çalışacağın 25 yıl mı emin misin
yaşın çokta büyük ve bunları yapmak için geç değil..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi ki niye olmasın, risk almaktan çekiniyosan risk alıp senin hayatını yaşayacak lar vsr yaşamak mı istersin izlemek mi
00 Yorumla
+1 yılyeni başlangıçlar yapmak için 25 geç değil bence, ilerde pişman olmaktansa şimdi aksiyon al bence
00 YorumlaBaşlanılır, geç sayılmaz 🖒
00 YorumlaYaşın zaten küçük ki
Geç değil00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşlanır. Hiçbir şey için geç değil.
00 Yorumla
+1 yılElbette
00 Yorumla
+1 yılBaşlanır.
00 Yorumla
+1 yılTm zamani
00 Yorumla
+1 yılYooo geç değil
00 Yorumla
+1 yılBilmem bir dene bakalaim
00 Yorumla
+1 yılKariyer için hiçbir zaman geç değildir