Geç mi kaldık sizce doğru bi mantık mıdır düşünmeden edemiyorum korkuyorum düzgün bi isim yok sürünüyorum bunca zaman ailevi sorunlarla boğuştum kimse beni düşünmüyor artık yaşamak istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHiiiic te gec degil efenim. Emeklilik yasinin 60 oldugunu dusunursek, kadinda 20 sene sgk lik suresi yetiyor. Bu da demektir ki 40 yasinda bile calismaya baslasan emeklilik yasin gelince emeklilik odemesi alabiliyorsun. Dolayisiyla icinde kalan bir istegin var ise bunu o bolumde okuyarak halletmen iyi olur. Hatta artik yas 25 kafa daha bir saglikli dusundugu icin daha verimli okursun miss.
07 Yorumla
Soran+1 yılAslında iki üç kere okul kazandım işletme ve bankacılık fakat ailem izin vermedi sürekli kendim fedakarlık yaptım onlara karşı şimdi de yaşım oldu bu kadar şu an da sürünüyorum iyi yerlere gelebilirdim bu seviyem vardı fakat bulunduğum noktayı kabullenemiyorum başkalarına kanat olmaktan kendime gücüm kalmadı
- +1 yıl
Daha verimli bolumlere baksana kanks. Zira isletme ya da bankacilik okuyup bulabulecegin islerden, okul okumadan da bulursun. Ucret olatak da bir fark yaratmaz sadece kamu kurumlari ya da international sirketlere ise girmene saglayabilir. O da cok kucuk ihtimal.
Soran+1 yılBölüm olarak ne önerirsiniz
- +1 yıl
Hukuk olur maliye olur bilemem ki biraz da senin istegine bagli. Fakat bu bolumleri okuyarak saygin meslek sahibi olabilirsin en azindan. Diolomam olsun diye isletme bankacilik vesaire okuyunca vasifsiz olarak bakiyor cogu yer
Soran+1 yılYa aslında hayalim kimya ve biyoloji üzerindeydi fakat çok ciddi bi puan gerekiyor daha sonra şöyle düşündüm işletme vs okuyunca dolaylı olarak insan kaynakları olabiliyorsun bu sektörde ilerlerim diye düşünmüştüm
- +1 yıl
Olursun olursun da para kazanamazsin.
Soran+1 yılSiz ne iş yapıyorsunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç geç değil oku tabi ki hedefinden şaşma
10 YorumlaHiç bir şey için geç değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkumanın yaşı yoktur. Neden saçma olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılOkuduktan sonra yaşımdan dolayı ya iş bulamazsam korkusu da sarıyor beni
Yooo kim dedi
00 Yorumla
+1 yılNe okuyacağına bağlı
00 Yorumla
+1 yılEgitimin yasi olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 25 yaşında okumak veya 25 yaşından sonra okumak saçma mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat