Kızlar Bir Adım Öne Kadın için en rahat meslek nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kadın için en rahat meslek nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sessizliğindehşeti Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Öğretmenlik, yaz tatili sömestr ohhhhDevlettekilerin çalışma koşulları rahat 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi sence okul öncesi mi sınıf mi yoksa din kültürü mü Sessizliğindehşeti +1 yıl Matematik veya İngilizce Öğretmenliği derdim
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Okul öncesi öğretmenliği diyorlar birçok kişi bunu bana da söyledi sanırım günlük ders saatleri çok az olduğu için. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
krisby Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Varsa ilgin öğretmenlik 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İsterim aslında ama korkuyorum biraz atanamamaktan işsiz kalmaktan din kültürü öğretmenliği tercih edilir mi sizce Yorumla
alhe9272 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Film starı malum şey filmler çok deli para var o işte gerçek 1 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ev hanımlılığı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya sjkdjf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Öğretmenlik, yaz tatili sömestr ohhhh
Devlettekilerin çalışma koşulları rahat
Hangisi sence okul öncesi mi sınıf mi yoksa din kültürü mü
Matematik veya İngilizce Öğretmenliği derdim
Okul öncesi öğretmenliği diyorlar birçok kişi bunu bana da söyledi sanırım günlük ders saatleri çok az olduğu için.
Evet
Varsa ilgin öğretmenlik
İsterim aslında ama korkuyorum biraz atanamamaktan işsiz kalmaktan din kültürü öğretmenliği tercih edilir mi sizce
Film starı malum şey filmler çok deli para var o işte gerçek
Ev hanımlılığı
Ya sjkdjf
Sekreterlik
Sınıf ögretmenliği
Ev hanımı..
Evhanımı
Zengin koca bulmak
Galiba sağlık
Ev hanimligi
Lan olm