Tamam da Sonuçta Sabahki duruma göre Bunlar değerlendirilmiyor O günün akşamında akılır Kim geldi Kim gelmedi ona göre kesin kayıt işlemi yapılır veya yapılmaz Sabah geç kalıp kalmama göre bu İşlem yapılmaz
Anladım Aslında çok da uzak değil Navigasyondan yaz işaretle o şekilde git Hatta hiç gitmediysen Movit diye bir uygulama var Onu indir o şekilde git Ben de Pendik'teyim bu arada daha erken karşılaşsaydık bırakabilirdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Endişe etme bir şey olmaz onun belli bir devamsızlık oranı var o devamsızlığın üzerine çıkarsan belge sahibi olamıyorsun
Bugün kursun ilk günü o yüzden belki bir sıkıntı olabilir
İlk gün gelenlerin kursa kesin kayıtlı oluyor
Tamam da Sonuçta Sabahki duruma göre Bunlar değerlendirilmiyor O günün akşamında akılır Kim geldi Kim gelmedi ona göre kesin kayıt işlemi yapılır veya yapılmaz Sabah geç kalıp kalmama göre bu İşlem yapılmaz
Sen neden geç kaldın hangi ilçeden hangi ilçeye gideceksin
Pendikten Maltepedeki mutfak okuluna gidiyorum
Kursun yerini de tam bilmediğim için biraz stresliyim
Anladım Aslında çok da uzak değil Navigasyondan yaz işaretle o şekilde git Hatta hiç gitmediysen Movit diye bir uygulama var Onu indir o şekilde git Ben de Pendik'teyim bu arada daha erken karşılaşsaydık bırakabilirdim
Google mapsten işaretleyip bulmaya çalışacağım. Yardımcı olduğun için teşekkür ederim
Peki kolay gelsin ama dediğim uygulamayı indir Bak o uygulama da güzel yani hangi araçla hangi otobüsle ne ile gideceğini gösterir
Hiçbirsey olmaz
Silinmez
Olmaz
Nerdeki ismektesin
Maltepe İsmek Mutfak okuluna gidiyorum
Güzel ders bitiminde kurs bitiminde sertifika alırsın
500 TL ücret istiyorlar sence çok mu
Diğer mutfak sertifikası veren yerlere baktın mı oralar emin ol daha pahalıdır
Diğer yerlere bakmadım internetten kahve çekirdeği fiyatlarına baktım çok pahalıymış
Pahalıdır tâbi 😄