her konuda kendimi geliştirmek istiyorum biraz uyanık işini bilen bir kadın olmak istiyorum ama çok safım ve sürekli evdeyim 😌😌😌
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvden çıkmayacaksan kitap dergi gazete okuyabilirsin ansiklopedi ve sözlükte okuyabilirsin. Ek olarak bilgisayar ile makale okuma faydalı video izleme gibi şeylerde yapabilirsin ama dizi ve tv izlersen apt@llaşırsın
12 Yorumla
Soran+1 yılönerdiğiniz gelişim kitabı var mı peki dışarda neler yapabilirim fena gözükmek için çok safım dışarı çıktığım zaman uyanık olmak istiyorum
- +1 yıl
iş bankası kültür yayınlarının eserleri harikadır
çocuk klasikleri
modern klasikler
türk klasikleri
hasan ali yücel klasikleri
bunları al ve okumaya başla
sonra evine bir sahaftan profesyonel bir ansiklopedi takımı al sonra arkadaş yayınevinden 10 bin maddelik türkçe sözlük al ve ekle.
her pazar örneğin kitap okuma günün olsun ve ek olarak her gün minimum 1 saat kitap oku.
uyumadan önce de kitap oku
kendine bir rutin oluştur her sabah buna uy. örneğin uyanınca yarım saat spor yapacağım sağlıklı besleneceğim duş alıp kahvaltıya geçeceğim kahvaltı sonu gündemi ilgi alanlarımı hobilerimi araştıracağım kitap okuyacağım faydalı videolar vs izleyeceğim gibi. bu sayede çok iyi gelişirsin. ben ansiklopedi için video çektim onu ekliyorum izlemeni öneririm
https://www.youtube.com/watch?v=05_nFHe6IWI&t=39s
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
üniversite geçmişin var mı? öncelikle kendine vakit ayır cilt bakımı kitap gibi hobiler edin sonra devamı gelir
03 Yorumla
Soran+1 yılüniversite okumadım hiç istiyorum ama cilt bakımı ve kitap okumak güzel bunları yapıcam bundan sonra peki dışarda nasıl özgüvenli görünebilirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulaşıkları çamaşırları yıka eşine yemek hazırla çocuklara bak yeterli 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılbunları zaten yapıyorum ben kendimi geliştirmek istiyorum biraz ortada saf saf hiç biseyden bi haber yaşamak istemiyorum biraz uyanık olmak istiyorum
evde kendini geliştiremezsin zaten...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş kaç bu arada geliştirirsin
02 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaşındayım evde de dışarda da çok safım kendimi savunamıyorum mesela nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum sürekli evdeyim sosyal hayatım yok kendime bakmıyorum biraz fena olmak ayaklarımın üstünde durmak istiyorum kimseye minnet etmeden
Cevap sahibi+1 yılÜniversite oku açık öğretimde ayrıca kitap okuyarak kendine yeni birşeyler kat çocuk olduğu için kurs vs şu an için zor olur ama ana sınıfına vs gittiğinde kurslara gidebilirsin
Sınan ergin izle hayatın değişir ❤️🙏🏻
10 YorumlaHer konuda derken
00 Yorumla
+1 yılKal böyle
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın
02 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaş
- +1 yıl
Boş vakitlerinde ne öğrenmek istiyorsan onu araştır
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz