Kızlar Bir Adım Öne Hayatımda ilk kez öğretmenlik stajına gidiyorum. Öğretmenler odasına mı gitmem gerekiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Öğretmenlik stajı için Edirne’de meslek lisesine gideceğim. Öğretmenler odasına girme hakkım var mı acaba? Hayatımda ilk kez öğretmenlik stajına gidiyorum. Öğretmenler odasına mı gitmem gerekiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
S-YlLDIRlM Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Stajyer öğretmensin yani Sence hakkın var mı yok mu? 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Var bence S-YlLDIRlM +1 yıl Bu yaşta bu zeka Soran +1 yıl Acemiyim neden böyle ters davranıyorsunuz? S-YlLDIRlM +1 yıl Ters davranmadım cevabı bulduk
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır sakın..Kantinde bekleyebilirsin sadece 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saka yapıyorum öğretmenim ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Sabah sabah güldüm Allah razı olsun 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güldüğünü öğrenince ben de mutlu oldum sabah sabah, iyi ki varsın 😊 Yorumla
Yigit2223 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hemen alt katı kantin öğretmenler odasının 🙂🙂 şaka bir yana tabiki öğretmenler odasına gireceksiniz eski okulum orası... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Stajyer öğretmensin yani
Sence hakkın var mı yok mu?
Var bence
Bu yaşta bu zeka
Acemiyim neden böyle ters davranıyorsunuz?
Ters davranmadım cevabı bulduk
Hayır sakın..
Kantinde bekleyebilirsin sadece
Neden?
Saka yapıyorum öğretmenim ya 😂
😅😅
Sabah sabah güldüm Allah razı olsun 😂
Güldüğünü öğrenince ben de mutlu oldum sabah sabah, iyi ki varsın 😊
Hemen alt katı kantin öğretmenler odasının 🙂🙂 şaka bir yana tabiki öğretmenler odasına gireceksiniz eski okulum orası...
Ogretmensin sen artik :)
var evet gir tanış insanlarla sohbet et
Evet
Elbette
Var tabi