Erkekler neden güçlü kadınları ezmeye çalışır (herkes için geçerli değil). Veya neden hayatına almak istemez?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGüçlü kadın değil.
Sana ihtiyacım yok hissi veren kadın korkutur.
Bu genelde klasik olan maddiyata bağlanır fakat hiç alakası yok.
İhtiyaç kelimesi genel olarak muhtaç kelimesi ile eş değer olarak düşünülür bu da en tehlikeli olanıdır..
En basit mantıkla düşünelim..
Hayatı paylaşmak bile bir ihtiyaçtır.
Boşuna dememişler sevgi paylaşınca çoğalır ve büyür diye.
Güçlü kadın benim gözümde ne istediğini bilen.
Net olan..
Maddiyatı hayatın merkezine almayandır.
Geçmişte yaşadıklarının hesabını başkalarına sormayandır.
Sonradan görme olmayandır.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
+1 yılSiz nasıl cılız korkak erkek istemiyorsanız erkeklerde kaslı iri yapılı erkeksi kizları istemez doğal haliyle yani bu erkeklerin dogas8nda olan bir şey
04 Yorumla
Soran+1 yılDış görünüşten bahaetmedim karakter olarak höt höt diye bağırmayı da kasetmedim. Dediğim dedik kriterlerinden vazgeçmeyen kırmızı çizgileri belli olan kimseden cekinmeyen ayaklarının üzerinde basan kadından bahsediyorum
- +1 yıl
Ha öyle desene o zaman olur aynı fikire ideolojilere sahip biri oldunmu ömür birlikte guzelleşir
Soran+1 yılGiyimine mesela sonuçta tanışırken olduğu gibi beğenip kabul etti sevgili olmayı gezmeyi tozmayı seven biri ona da karıştırtmaz hem sevgiliye hem arkadaşlarına vakit ayırmak isteyen biri kız ve erkek arkadaşları var sonuçta o arkadaşlar sevgili olmadan da varlardı sevgili olunca onlar silinmez veya görüşmeyi kesmek olmaz. Karşı tarafında kız erkek arkadaşı olabilir mantığında. Geçmişine karıştırtmaz ve buna izin vermez kaç sevgilin oldu veya kaç kişiyle öpüştün veya kaç kişiyle seviştin bunların sorulmasına karşı olan biri
Bakış açın ne olur?- +1 yıl
Psikolojide kadınlar ilişki kurdukları erkeklere duygusal bağ kurar buda sonraki ilişkilerinde eski ve yeni sevgillilerini ister istemez bir karşilaştirma durumuna girer kadının doğasında olan bir şey normal yani o yüzden bir kadın geçmişine oldukça önem veririm ayriyetden erkek bu çokca yaşanan bir olaydır karş8 cinsten bir erkeğin kızdan hoşlanma ihtimali %90 seviyelerinde yüksek bir seviyede kıskanç biriyim bunuda kabul etemzdim tabi kızın bunu sorun edicegini düşündüğümden dolayı kendim gibi olamyan biriyle ilişki yurutemem
+1 yılGüçlü kadından korkmayız
Ama eril kadın yani Harun abiyi kim ister
Güçlü kadın olmak erkeğine itaat etmemek veyahut güler yüzlü cilveli olmamak değildir00 Yorumla
+1 yılAşırı güçlü veya öyle görünen Kadın beni korkutmaz Ama aşırı itici Bana ihtiyacı olmayacağını düşünüyorum Onunla olamam
021 Yorumla
Soran+1 yılDediğim dedik kriterlerinden vazgeçmeyen kırmızı çizgileri belli olan kimseden cekinmeyen ayaklarının üzerinde basan kadından bahsediyorum
- +1 yıl
O kadın değil ki bir erkeğe de ihtiyacı yok dgidip Vibratör alsın ya da Yönetilmeyi seven bir Köle Öyle kadınla hayat geçmez
Soran+1 yılNasıl bir kadınla hayat geçer anlatır mısın?
- +1 yıl
Dişiliği dışa vurmuş, Erkeğine erkekliğini hissettirecek Nazı, cilveyi iyi kullanacak Aynı zamanda Görev insanı olacak
- +1 yıl
Mızmızcı, tripkolik her boka küsen yatak ayıran kadının kıçına tekmeyi basarım işim olmaz Negativ insanlara Selam bile vermiyorum
Soran+1 yılBu saydıkların hepsi var ama özgüveni yüksek biri. Kendine karıştırtmayı sevmez kısıtlanmayı sevmez her denilene tamam demez.
- +1 yıl
Karıştırma kısıtlamadan kastın nedir?
Soran+1 yılGiyimine mesela sonuçta tanışırken olduğu gibi beğenip kabul etti sevgili olmayı gezmeyi tozmayı seven biri ona da karıştırtmaz hem sevgiliye hem arkadaşlarına vakit ayırmak isteyen biri kız ve erkek arkadaşları var sonuçta o arkadaşlar sevgili olmadan da varlardı sevgili olunca onlar silinmez veya görüşmeyi kesmek olmaz. Karşı tarafında kız erkek arkadaşı olabilir mantığında. Geçmişine karıştırtmaz ve buna izin vermez kaç sevgilin oldu veya kaç kişiyle öpüştün veya kaç kişiyle seviştin bunların sorulmasına karşı olan biri
- +1 yıl
Hayatta işim olmaz Öyle biri ile Sevgili olmamın bir anlamı yok
Soran+1 yılDemek ki erkekler dik baslı birine tahammül edemez.
- +1 yıl
Kaç kişiyle oldun geçmişin beni ilgilendirmez Benden sonrası Beni ilgilendirir.
- +1 yıl
Dik başlı birine kimse tahammül edemez öyle birinden mutluluk beklemek Deniz atından Zürafa çıkmasını beklemwk gibi Bence farkı yok
Soran+1 yılOrası öyle zaten bu doğru olan bu. Bende sormam beni de ilgilendirmez 10 kişiyle oldum dese trip mi atacağım trip atınca bakir olmayacak ya :)
Soran+1 yılBence tahammül eden var ya bu kişi benim eniştemle ablam. Eniştem gibi birini bulmak bence çok zor Türkiyede ablamın şansı bence o
- +1 yıl
Ablandan öcü gibi bahsettin seni tanımadan senden soğudum Sen sandım
- +1 yıl
😁
Soran+1 yılhahahh yok ben değilim ama bence ablam iyi yapıyor kendini niye ezdirsin ki bir erkeğe valla 26 yasına kadar bekledi böyle birini bulmak için
Soran+1 yıl25inde tanıştı onunla 1 sene içinde yüzükler takıldı kafa dengini bulmak zor ya :/
- +1 yıl
Onun adı ezdirmek değil Anlamak istemiyorsun
Soran+1 yılYa anlat işte azcık merak ettim
- +1 yıl
Ablan gibi düşünüyorsan Seninle olmaz yol yakınken dönelim 😆
+1 yılKendi karakter ezikliğini bedenen güç geçirebildiği birinde gizlemek ister.
04 Yorumla
Soran+1 yılEzikliği gizlemek ne alaka anlayamadım doğrusu. Her güçlü karakteri olan insan ezik midir yani bunu mu demek istiyorsun?
- +1 yıl
Açıklamada belirttiğiniz konuya istinaden yazmıştım.
Bir kadın güçlü ya da zayıf farketmeksizin erkek tarafından ezilmeye çalışılıyorsa bu erkeğin karakterinin zayıf insanlıktan nasibini alamamış ve bu kötü özelliklerini kadını ezerek ondan üstün olduğunu göstererek ifade etmeye çalışıyor. olmasıdır.
Soran+1 yılTebrik ediyorum seni👏🏻 senin gibi düşünenlerin çoğalmasını diliyorum
- +1 yıl
maalesef aksi durum daha fazla.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatında kendisine ihtiyacı olan kadını isterler onun yanında kendini güçlü hisseder
10 YorumlaKorkarlar gayet açık değilmi
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte nedenini soruyorum?
Bakış açın nedir?
Kız 25 yaşında erkek 30- +1 yıl
Kendi açımdan cevap veriyorum
Öncelikle geçmişi tamamen ona ait çünkü benden önce ne yaşadıysa karışmam çünkü ben yoktum
Benimle eğer ciddi bir yola girecekse erkek arkadaş istemem kesin tavrım ve kararım
Giyim konusunda kendini bildiği sürece sorun yok
Arkadaşları ile vakit geçirebilir sorun yok çünkü herkesin dinlenme veya rahatlama zamanları olur
Yönetilmekten hoşlanan erkeklerde var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben istiiyorum ama söylmeye korkuyorum
00 Yorumla
+1 yılHayirrrr
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri