Kızlar Bir Adım Öne Feminist gece yürüyüşünden en beğendiğiniz pankart hangisi oldu? VEGA0 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Benim bu Feminist gece yürüyüşünden en beğendiğiniz pankart hangisi oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence çoğu iyi olmuş 1 1 Yorumla VEGA0 +1 yıl Bence de
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Aslında o kadar derin ve anlamlı ki pankart. Milyonlarca anne var böyle.. 2 1 Yorumla VEGA0 +1 yıl Evet o kadar çok ki Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Resimdeki cok sey ifade ediyor. 💔 1 1 Yorumla VEGA0 +1 yıl Öyle gerçekten maalesef../ Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Görseldeki pankart çok anlamlı 1 1 Yorumla VEGA0 +1 yıl Öyle cidden … Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Hiç gömedim su ana kadar 😔😔 1 2 Yorumla VEGA0 +1 yıl Belki senin yaşadığın ülkede yapılmıyordur Yamaal +1 yıl Sanırım 😒😒
Tonyblack Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 82% +1 yıl feministleri anlamıyorum. Doğaya aykırı bir seçim olarak görüyorum. 0 0 Yorumla
Akıncı-34 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl bu Feminist olayını hiç gerçekçi bulmuyorum 0 0 Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Ben de çok beğendim 1 1 Yorumla VEGA0 +1 yıl Evet çok anlamlı Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Zayıf olanın seçim şansı yok maalesef 0 2 Yorumla VEGA0 +1 yıl Nasıl? Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Dünya, güçlünün adalet dediği ne ise onunla yönetiliyor. Görseli yorumluyorum ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence çoğu iyi olmuş
Bence de
Aslında o kadar derin ve anlamlı ki pankart. Milyonlarca anne var böyle..
Evet o kadar çok ki
Resimdeki cok sey ifade ediyor. 💔
Öyle gerçekten maalesef../
Görseldeki pankart çok anlamlı
Öyle cidden …
Hiç gömedim su ana kadar 😔😔
Belki senin yaşadığın ülkede yapılmıyordur
Sanırım 😒😒
feministleri anlamıyorum. Doğaya aykırı bir seçim olarak görüyorum.
bu Feminist olayını hiç gerçekçi bulmuyorum
Ben de çok beğendim
Evet çok anlamlı
Zayıf olanın seçim şansı yok maalesef
Nasıl?
Dünya, güçlünün adalet dediği ne ise onunla yönetiliyor. Görseli yorumluyorum ☺️