Boş bir gün kimi kadınlara çiçek alınırken böyle bir günde kimilerine ise hiçbir şey alınmıyor mesele bir şey alınması değil aslında düşünülmek kıymet bilinmesi
hediye alma zorunluluğunuz yok deger göstwrdigini belli etmek icin kutlasan ueter bence ama hediye aliyorsand a daha cok deger gösteriyorsun demektir bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gazze’de 9500 kadın öldürüldü sesi çıkmadı kimsenin , kadına değer verdiklerini söylüyorlar bugün afedersiniz de totomla gülüyorum kadınlar gününe
biz gazze degiliz farkindaysan
Kadın da değilsiniz o zaman
alaka seviyesi? bize ihanet eden ülkenin insanlari bizi ilgilendirmez ben oradaki cocuklara aciyorum sadece
Siz insan değilsiniz kendi halinize acıyın sadece , ayrıca tarih bilginizinin cahilliği olağanüstü
peki power man
Boş bir gün kimi kadınlara çiçek alınırken böyle bir günde kimilerine ise hiçbir şey alınmıyor mesele bir şey alınması değil aslında düşünülmek kıymet bilinmesi
Bence her gün kadinlqr gunu gibi olmali
eveeettttt
Bu arada bunu senin hoşuna gitsin diye söylemiyorum getcekten boyle düşünüyorum
ek gun değil hergun olsunn
bencedeeee
Kadınlar iyi ki var
Bizi dünyaya getirdiğiniz için teşekkür ederiz
hiçbir şey saçma birgün
neden?
erkekler günü niye yok
kıskandın miuuu
ne kıskanacam ya :D
Enayi silkeleme günü
ne alaka
Bi sürü enayi çiçek almıştıt şimdi
Çeşit çeşit takılar, aksesuarlar
Pehhh
enayi demiyoruz biz buna
Siz demezsiniz tabi
İşinize geliyor
hediye alma zorunluluğunuz yok deger göstwrdigini belli etmek icin kutlasan ueter bence ama hediye aliyorsand a daha cok deger gösteriyorsun demektir bu
Kadınlar günü doye bir şey yok ki zaten
bugun dunya kadinlar gunu
Hayır bugün dünya emekçi kadınlar günü, yani bir fabrikada 150 ye yakın kadının bir fabrikada patronuna karşı geldiği için öldürüldüğü gün
Bence böyle günler gereksiz
bence de sen gereksizsin
Anlıyorum normal..
Dünya emekçi kadınlarına özel bir gün bence