Dünya 8 Mart biz kadınların kadınlar günü kutlu olsun 😊⚘
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların toplumdaki değeri ve katkıları oldukça önemlidir, ancak maalesef dünya genelinde kadınların hak ettiği değeri görmemesi ve eşit fırsatlardan yararlanamaması gibi sorunlar mevcuttur. Kadınlar, toplumun her alanında varlıklarını hissettirmekte ve birçok alanda önemli roller üstlenmektedirler.
Kadınlar, ailelerin ve toplumun temel taşlarıdır. Ev işleri, çocuk bakımı ve aile içindeki destekleri gibi görevlerin yanı sıra iş dünyasında, bilimde, sanatta, siyasette ve daha birçok alanda da önemli roller üstlenmektedirler. Kadınların eğitimi, istihdamı ve liderlik rollerinde yer alması toplumun gelişimine ve ilerlemesine büyük katkı sağlamaktadır.
Ancak, kadınlar hala dünya genelinde birçok sorunla karşı karşıya kalmaktadır. Kadına yönelik şiddet, eşitsiz ücret ve iş fırsatları, eğitim fırsatlarındaki adaletsizlikler gibi sorunlar, kadınların değerinin tam olarak anlaşılmadığını ve hak ettiği değeri göremediğini göstermektedir.
Kadınların değeri bilinmeli ve saygı görmelidir çünkü onlar toplumun önemli bir parçasıdır ve birçok alanda büyük başarılar elde etmektedirler. Eşitlik ve adaletin sağlanması, kadınların hak ettiği değeri görmesi için önemli bir adımdır. Kadınların güçlendirilmesi ve desteklenmesi, toplumun genel refahı ve ilerlemesi için hayati önem taşır. Bu nedenle, kadınların değeri bilinmeli, hakları korunmalı ve eşit fırsatlardan yararlanmaları sağlanmalıdır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMaalesef Orta Doğu Ülkeleri başta olmak üzere pek çok ülkede kadınlara değer verilmiyor. Mal muamelesi görüyor. Bir sürü kadın eşi tarafından mütemadiyen dayağa maruz kalıyor. Kimi kadın gördüğü aşırı şiddetten dolayı hayata muayyen ya da vuzuhsuz bir ölüm ile veda ediyor. Bunun sonucunda da televizyon da , gazetelerde , telefonumuz da bulunan haber sitelerinde ki kadın cinayetlerine yeni bir tane daha eklenmiş oluyor.
#İnsanaŞiddeteHayır00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
19Cevap
+1 yılDünyanın yarısını oluşturan, diğer yarısını da kendisinin yetiştirdiğinin farkında olan, buna göre adımlar atıp bu bilince sahip olduğunu davranışlarında ve hayatının bütününde tatbik eden kadınların değerinin bilinmesi gerektiğine inanıyorum..
Kadınlar günün kutlu olsun..51 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ediyorum bu güzel düşüncelerin için ayrıca tekrar teşekkür ediyorum ☺☺
Yine yalandan formaliteden kadınlarımız eşsizdir, uludur yücedir nutukları atılıp ertesi gün unutulacak. Kadınların değeri bilinmiyor maalesef. Günümüz kutlu olsun 💐
21 Yorumla- +1 yıl
Evet çok haklısın bilinmicekte hiçbir zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmişe göre gün geçtikçe fazlasıyla daha iyi durum, o eski şiddet olayları falan artık çok daha az. Evet bitmedi, ama yine de geçmişe nazaran azaldı, kanunlar da fazlasıyla kadından yana artık. Sıkıntılar da her zaman olduğu gibi insan faktörlü, yani ne yaparsan yap bazı insanlar bildiğinden çıkmaz zaten. Cehalet biterse ancak o zaman biter sorunlar
10 Yorumla
+1 yılSizin değerinizi bilmekten kendi değerimizi unutur olduk sizin de g. tunuzu kaldırdık iyice k bakmayın kızlar. Aynı şey erkekler içinde geçerli kime değer verirsen g. tu kalkar o yüzden haddinden fazlasını istemeyin...
32 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten kadınları ön plana çıkaran zihniyet var buna bencede birilerinin dur demesi lazım başta ne kadar kadın hakları gibi gözüksede bu iyice feminist propagandaya dönüştü erkeğin de hakkı var toplumda senin askerin de bilim adamında yazarın da ülken için savaşıyor? Erkeklere özel gün olsa umursamazlar
- +1 yıl
Sırf cinsiyetinden dolayı kadınları ön plana çıkarmak yanlış bence
+1 yılO sırada armut toplayan babalar
00 Yorumla
+1 yılTabii bilmezler mi, onlarca kadını yakarak üstüne de bu günü kutlayarak biliyorlar. Biz de ortak oluyoruz işte naparsın.
00 YorumlaBiliyorum annecimi sabah öperek severek uyandırdım ons kahvaltı hazırladım aşkım o benim
10 Yorumla
+1 yılbana göre 1 / 2 si harç hiç bi kadının değeri falan yok
00 YorumlaDünyada canımız sıkılmasın diye bize arkadaşlık ettiğiniz için teşekkürler.
00 Yorumla
+1 yılKadın değerini ilk başta kendi bilmeli, bilmeyene de bildirmeli!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayat kadınlarımızın gününü içten ve derinden kutlarım. Kadınlar, hayattır. Hayatlar, kadındır. Hayat kadınıdır!
00 Yorumla
+1 yılNe yazik ki bazı hemcinslerim kadını dövmeyi küfür etmeyi erkeklik sanıyor ancak erkeklik kadını sevmek değer vermektir
10 Yorumla
+1 yılErkekler olmasa kadınlar kendi kendine çocuk doğuramaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Böyle aklın ben neresinden anlamış yaa kafa Böyle çalışınca başka türlü anlamazsin
Kadının değerini biliyorum
10 Yorumla
+1 yılDeğer bilindiğini pek sanmıyorum. Değer biliniyor olsa, şu an daha farklı bir dünya olurdu.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar gününüz kutlu olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ediyorum
+1 yılAsla bilinmiyor. Kutlu olsun
10 Yorumla
+1 yılMaalesef bilinmiyor
00 YorumlaBilinmediğini düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılDemek ki kadınlar iyi yetiştiremiyor
00 Yorumla
+1 yılBiliyoruz canım Kadir kıymet biliyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilinmeli bugun benim gûnum 🌷🌼
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilinmeye başladı ama yeterli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeksiz diğer yarısını nasıl yapıp yetiştirecek
00 Yorumla
+1 yılBilinmiyor
00 Yorumla
+1 yılevet biliyorum şahsen
00 Yorumla
+1 yılHepsinin kutlu olsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Dünyanın yarısını kadınlar oluşturur, diğer yarısını da kadınlar yetiştirir! Peki kadınlarımızın değeri biliniyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat