Kızlar Bir Adım Öne Kadınları mutlu etmenin üç yolu nedir? ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Dünya kadınlar günü kutlu olsun..🪻🪻🪻 Kadınları mutlu etmenin üç yolu nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Sevgi, ilgi, saygı.. 1 2 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Sevgiler saygılar efendim..🪻 Yorumla Melioraa +1 yıl 🙏🦋 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kadınları mutlu edemezsin kardeşim 1 6 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Kadınları keşfetmek atomu parçalamaktan daha zor galiba Yorumla ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl Zor değil imkansız bencil nankör varlıklar Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Yinede öyle demeyelim bugün dünya kadınlar günü yarın diyelim Yorumla ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl 19 Kasım'da dünya erkekler günüydü kimse düşünmedi Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Erkekler günü mü varmış benim niye haberim yok Yorumla ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl İşte haberin olmaz çünkü söylemiyorlar Yorumla
İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Euro, Dolar, Sterlin. 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Mantıklı Yorumla
huzunsokakları Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Saygı sadakat güven 1 2 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Kadın gibi konuştun Yorumla huzunsokakları +1 yıl Evet çünkü kadınlara zaafım var kadın olmak zordur anlayabilene Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İlgi
onun ıcınde Hapis olmak
PAra
Sevgi, ilgi, saygı..
Sevgiler saygılar efendim..🪻
🙏🦋
Kadınları mutlu edemezsin kardeşim
Kadınları keşfetmek atomu parçalamaktan daha zor galiba
Zor değil imkansız bencil nankör varlıklar