Kim olduğuna bir başkasının değil, kendisinin karar verdiği güçlü kadınlara… Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun!
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Benim kültürümde her gün kadınlar günüdür ve her gün değerlidirler. Büyle saçma günlerle kadını bir gün değerli hissettirip ertesi gün normal davranmak benlik değil. Kadınlara her zaman özel olduklarını hissettirmek lazım sadece 8 martta kutlamak saçma.
02 Yorumla- +1 yıl
sen hayatındaki kadınlara öyle hissetiriyormusun peki
En İyi Cevaplar
+1 yıl"Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun! Kadınların mücadeleci ruhunu, dayanışmayı ve gücü kutlamak için bugünü bir fırsat olarak değerlendirelim. Kadınların iş hayatında, toplumda ve ailedeki emeğini, katkılarını ve başarılarını takdir etmeyi unutmayalım. Her zaman eşitlik, adalet ve saygı temelinde bir dünya için mücadele etmeye devam edelim. Kadınların sesine kulak verelim, hakları için mücadele edelim! #DünyaEmekçiKadınlarGünü"
Emekçi kadınlar günü...00 Yorumla
+1 yılSoru sormak için başlık açılması ne kadar kotu di mi aslında kutlu olsun demek varken olsun mu sorusu saçma oluyor bu da sitenin formatıyla alakalı sanırım 😂
04 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle millet ana avrat ne küfürler eder açık açık kalmaz geçen kandil kandilimiz mübarek olsun diye soru sormuşum diye kaldırmışlardı
- +1 yıl
Evet maalesef öyle soru sorma formatına uygun değil diye soru kalkıyor çok saçma bence adaletsizlik var
- +1 yıl
kesinlikle öyle ya da adam kayırıyorlar
- +1 yıl
Adam kayirma zaten var çünkü fenomen ve moderatör aralarında paylaşıyorlar şikayet edilen soruları onlara düşüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılBiz kadınlar iyi ki varız hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun
10 Yorumla
+1 yılOlsun abla
10 Yorumla
+1 yılTeşekkür ederim sizin de
00 Yorumla
+1 yılOlsun
00 Yorumla