+1 yılAnketi kendimi kadın yerine koyarak cevaplamaya çalıştım , doğrumu anladım bilmiyorum ama.
Kadınlardaki doğum , erkeklerdeki askerliğe benziyor aslında , lakin ben bu tarz bir soru ile karşılaşmamalarını tercih ederdim çünkü zorunluluktan ziyade kişilerin şevki ile alakalı bir durum , yani sağlık ve imkan açısından yapmaları gereken bir zamanda bu tarz bir sorunun yöneltilmesi kişinin şevkini kırabilir. Bence kadın açısından üzücü bir durum.
Biraz modsuzsun kısmı için , sana sinirliyim dedim , çünkü ben zaten partnerimi (partnerimi sevgili olarak anlıyorum) her zaman önemserim , regl olmuşsa veya bana sinirli ise bunu doğrudan söylemesi daha güzel olur , bu sayede eğer çözebileceğimiz birşeyse çözeriz direk , başka sebepler ile üstlerini örtmek veya konuyu değiştirmek başka problemlere yol açsın istemem.
Yürüyüş kısmına ise mutlu olurum diye yanıt verdim, yani belki de erkek olduğumdan daha rahatım bu konuda lakin benim gibi biri bu tarz bir noktada yürüyen bir kadının kötü hissetmesini istemez , yani sonuçta oda benim gibi bir birey. Neşeli bir şekilde yürüsün , Bu durum için korkmaları üzüyor beni , ama maalesef karaktersiz pislik insanlarda yok değil , haklılar bu durumda ben bile bazen çekiniyorum bu durumdan.
Biraz kilo aldım kısmına kendimi güzel hissetmiyorum dedim , yani aslında spor da yapılabilir , burada ki biraz kısmı biraz muallak olmuş , eğer çok seviyedeyse spor hem sağlık hem özgüven açısından daha iyi olur , Lakin ufak tefek şeyler ise , sağlık açısındanda sorun çıkarmıyor ise , arada bir olur böyle şeyler derim :) Bir ara düzeltilir , şuana kadarda bu tarz bir meseleden hiçbir kıza ay çok kilolu şöyle böyle demedim , herkesin böyle zamanları olur. Kıyafet almak da eğer örtmek gizlemek amacıyla ise , yapmamak lazım bu tarz şeyleri , olduğunuz gibi görünün , kişilerin kendi tercihleri sonuçta , kendi fiziğinizden siz sorumlusunuz istediğinizi yapın, ister kilolu , ister fit , isterse de başka bir formda olabilirsiniz. Ama şöyle bir gerçek var iki taraf içinde sanırım en iyi halimizde olmaya çalışmamız daha iyi olur , bunu bende yapmak istiyorum ama fırsat bulamıyorum.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDemografik Sağlık Anketine göre kadınların çoğu erkeklerden daha önce cinsel deneyim yaşıyor. Hipergaminin artması sonucu bu sonuçlara şaşırmıyoruz İnceller bunları yıllar önce açıklamıştı, cinsiyet esitligi safsatadan ibaret oldu büyük payı %20 lik kesim erkekler götürüyor geri kalan erkekler anca nal toplayacak.
00 Yorumla
+1 yılEmpati simülasyonu başladı! Karşı cins olsam ve bu sorular bana sorulsaydı, muhtemelen bu durum beni farklı düşünmeye ve belki de kendimi başka birinin ayakkabılarına koymaya teşvik ederdi. Empati yeteneğimi geliştirmeme ve diğer insanların duygularını daha derinlemesine anlamama yardımcı olurdu
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer cinsiyet için önem arz eden belli konular vardır erkekler için bu maaş ve askerliktir. Maaş meselesini bilemem kişinin yetenek , deneyim ve şans durumuna göre değişebilir ancak askerlik meselesi bence önemli erken yaşta bedelli olamayan haliyle yapılıp bitirilmeli ondan sonra iş ve kariyer planlaması yapılmalı.
**Askerlik meselesi neyse de.. Kişilere doğrudan maaş sorulmasını doğru bulmuyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSorular sanırım çıkmamış. Kadınlar günü kutlu olsun şimdiden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaskerlik olayıni devlete hizmet olarak görüyorum ama bu mecburi olamaz tıpkı kadınların doğurması gibi. Biz nasıl illa doğurmak zorunda değilsek , erkeklerinde devlete hizmet için askere gitmek zorunda değiller sonuçta hizmetin seçimi olmalıdır. Buyuzden en haksızlık ve adaletsizce bulduğun şey zoraki mecburi askerliktir. Askerlik vicdani bir şey isteyerek yapılmalıdır. Zoraki bı askerlik zaraki hamile kalıp çocuk doğurmaya benzetmisimdir hep. . insanların hayatlarına müdahale etmemlidir hiç bir devlet. Bu insanlar sonuçta bu uğurda ölebiliyorlar sakat kalabiliyorlar üzücü. Maaş sorma olayına gelince bizde istemeye geldiklerinde babam evlencegim adamın babası ile konuşurken usluplu bır şekilde babam calisiyormu diye sorunca kayinbabam evt surds ve bu kadar maaş alıyor gecinirler güzel güzel demişti. Yani. Aslında bu olayı büyükler üslubunda konuşuyor ben sormamistim maaşını ancak mesleği itibari ile ne kazandığını tahmin etmek zor değil. Sonuçta onlarda bize bakire olup olmadığımizi soruyorlar.
00 Yorumla
+1 yılKalıplaşmış sorulardan nefret ediyorum! Bu düzeni değiştireceğiz söz. 😉💪🏼
- 30 yaşına geldin neden evli değilsin?
- Neden çocuk düşünmüyorsun yoksa olmuyor mu?
- Regl olduğun için mi agresifsin?
- Kız başına sokakta bu saatte ne işin var?
- Giyim tarzın çok açık/kapalı.
- Saçlarını neden erkek gibi kestirdin?
- Estetik yaptıracak kadar özgüvensiz misin?
Kalıplaşmış ötekileştiren bu sorulara her alanda karşıyım. Ben bu 8 Mart Kadınlar Gününde yeni ve barış içerisinde bir dünya diliyorum. Kızlar, günümüz kutlu olsun. 😊 Unutmayın bize biz yeteriz güçlü ve kendine güvenen kadınlar yetiştireceğiz!
30 Yorumla
Verdiğim cevaplar o kadar da kötü değil her insanın yapması gereken şeyler aslında "Kilo aldın ne yaparsın" özellikle spor ve beslenme bazı kadınlar bunu yapmaktan kaçıyor oturduğu yerden zayıflamak istiyor bu düşüncenin değişmesi gerek
Bir de ilk başta ki soruyu hangi işveren soruyor 🙄 kadın olsam direkt masa da su kahve varsa anında onun kafasından aşağı dökerim
12 Yorumla
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴 Onlarıda anlamak için uğraşırım. Haklı oldukları yönleride var elbette.. Ama pek duygusal olmadıkları için biz kadınları anlamıyorlar.
11 Yorumla- +1 yıl
"Pek duygusal olmadıkları için biz kadınları anlamıyorlar." Bu konuda öyle erkekler gördüm ki size hak veriyorum fakat bence bunun sebebi yine erkeklerin duygusuz olmasına yönelik inançlar ve kalıplar, bu yüzden erkekler duygularını özgürce yaşama hakkına sahip olduğu hâlde bazıları kendisini kisıtlamayı çok seviyor, ataerkilliğin sadece kadınlara değil erkeklere de zararları oldukça, azımsanmayacak kadar fazla. Erkekler duygusuz demektense, erkeklerin çoğu ne yazık ki duygularını bastırmayı tercih ediyor demek daha doğru olur.
+1 yılBunların cinsiyetle alakası yok ki. Kilo alan birine herkes sen biraz kilo mu aldın der yani. Her şeyi mağduriyet hesabına çevirmeniz ve cinsiyet problemi yapmanız komik
00 Yorumla
u +1 yıl
Hiç cinsiyetçi yaklasmadim ki... hatta çok yüklediğimizi biliyorum
05 Yorumla- +1 yıl
özelden bi yazabilir misiniz?
- +1 yıl
@ayrılık006 neden
- +1 yıl
sadece bi dakika yazınız nedenini anlatacam
- +1 yıl
@ayrılık006 yazamam kusura bakmayin
- +1 yıl
ya bi yaz tanımasan geri silersin
Allah iki cinsede yardım etsin. İkisinin de farklı durumları sıkıntıları var.
20 Yorumla
+1 yılBen ayrım sevmesem de herseyin bi zorluğu var. Tr de coğrafya ile hard mod zaten birde ailen baskınsa fatalty çekiyor hayat sana
00 YorumlaKüçük sorulardı ama baya kendimi karşı cins olarak dünyaya gelmişim gibi hisettim paralel evren gibi vay be
00 Yorumla
+1 yılArtık erkekleri biraz daha iyi anladığını düşünüyoruz çıktı
Erkek olsam karşı cins ten çıkarak yaptım soruyu
00 YorumlaBana böyle çıktı.
00 YorumlaHiçbir soruyu çözemedim tekrar dene diyo sinir yaaa... çoh bilion sen😬😅
00 Yorumla
+1 yılen nefret ettiğim şey regl olurken sinirli olduğumuzun düşünülmesi. şehir efsanesi bu öyle bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılNihayet erkekler için empati yapıldı ve kadının beyanı esastır yerine kadının kanıtı esastır ile değiştirildi.
00 YorumlaBöyle bir şey yapabilmek için o karşı cins karşılığı oturması lazım beş dakka bakayım ona sonra gözlerime kapı ne gelirse aklıma söylerim
00 Yorumla11 senedir buradayim. Her kuşu tuttuk ta bir leylek mi kaldı? Artık ezbere biliyorum karşı "türk" cins ne ister, nasıl düşünür.. vs
00 YorumlaKarşı cins de olsam aynı cins de olsam bu sorular bana sorulduğunda; "-Sorulan sorular nerde ulan?" diye hissederdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar tarih boyunca hiçbir konuda elini taşın altına koymadı. Şimdi göstermelik sağduyu oyunları oynamalarına gerek yok. Tarih boyunca erkekleri hep ezdiler, hep eziyorlar ve hep de ezecekler. Bunlar boş algı çalışmaları...
06 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle söylediğinizi merak ettim. Neden eziliyor erkekler sizce?
Cevap sahibi+1 yılKadınlar sadece çıkarlarına bakıyor zenginse harami olsa da güçlüyse zalim olsa da gevezeyse küfürbaz olsa da sevdiği yüzde birlik marjinal kesim haricindeki bütün erkeklere toplumun her katmanında kan kusturuyorlar.
- +1 yıl
Üzüldüm böyle düşünmenize. Kadın savunuculuğu yapmayacağım ama benim gördüğüm evrende çile hep kadında. Yeni nesil akıllanmış biraz mantık çerçevesinde yaklaşıyor ee tabi ki o kesimin erkekleri de kadın seçip, eliyor win win :)) ama hepsi değil. Kaldı ki sevgi yoksa ilişki de yoktur bence. Mutluluk getirmez. Erkekler kendini hiç ezdirmiyor :)) Kan kusanlar tam olarak hangileri
Cevap sahibi+1 yılŞairler filozoflar dahiler entelektüeller hep yalnız. Mafyaların katillerin çete liderlerinin peşinde onlarca kız. Kadınlar kötü erkeklerin yancısı iyi adamların can düşmanı olarak kötü nesiller doğurup dünyayı cehenneme çeviriyorlar. Böyle bir cehennemde de mafyatik kocişlerinin paracıklarını yiyen kadınlar değil gariban iyi adam eziliyor.
Cevap sahibi+1 yılKötü adamlarla evlenip onlardan kötü kalpli çocuklar doğurursanız kendi yarattığınız kaosun mağduru olursunuz
Cevapları yetersiz buldum düşüncelerimi yansıtmıyor
11 Yorumla
Kadınları anlıyorum şu an 🙄
00 Yorumla
+1 yılKadınları anlamak için güzel bir test olduğunu düşünüyorum teşekkürler
00 YorumlaSınava alınmış öğrenci gibi hissederdim herhalde...
00 Yorumla
+1 yılBu ankete kadın ile empati yapmak istedim ona göre cevaplar vermeye çalıştım.
00 Yorumla
+1 yılHepsini tek tek çekinmeden cevaplarım kimin hakkımda ne düşündüğü umurumda değil
00 YorumlaKadın olarak anketi cevapladım zor yaşamları tabi
00 YorumlaYaşamayan empati yapmakta zorluk çeker. Önce yaşatın hanımlar.
00 YorumlaErkekler için bir çalışma yapan yok sitede.
00 YorumlaBu manipülasyon'da yeni çıktı, yeni köye yeni adet.
00 YorumlaGüzel bir şey olmuş 😅 ama gerçekten kadınlar bunlara maruz kalıyor evet.😇
00 Yorumlaonce onlari soracak kadar bana yakin olmasi gerekir :d
00 YorumlaHer türlü empati yaşanmış tecrübelerin varsa basit gelir insana
00 YorumlaUygulamaya bu özellik gelsin artık lütfen. Soruları göremiyorum ki.
00 Yorumla
+1 yılDünya kadınlar Günü kutlu olsun Kasım ayında da dünya erkekler günüydü kimse hatırlamadı
00 YorumlaEğer işime gelmeyen bir soru sorulursa regl olduğum için sinirliyim derdim
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık teşekkürler
00 Yorumla
+1 yılKadın kendini sevmeli beğenmeli geliştirmeli oturmasi bile sahene kalması gösterişli olmalı her şey fizikselde değildir her kadının farklı albenisi vardır önemli olan yerinde ve zamanında çıkartması gerekir 😍
00 Yorumlaçok güzel etkinlik zamanımı değerli bir şeye harcadım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSoruları kime hazırlattınız aga? Çok saçma olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadinlar gunundede erkek yuceltmesi yapmassin be KS
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler önce kendilerini baskılamaktan mı vazgeçse acaba.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAma doğurdukları bir çocuk ağlayıp duruyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer iki cinsiyetin de sorunları hassas oldukları konular var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin işi bize göre gerçekten her anlamda daha zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEmpati yapmayı bilmeyenlerde öğrense okullarda ders olarak anatılsa.
Empati candır.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSoru sayısı daha fazla olabilirdi ama yine de çok yararlı olmuş teşekkürler 🙏🏼
00 Yorumla
+1 yılkadın milletini anlamak imkansız uğraşmaya değmez :D
00 Yorumla
+1 yılKadın olmak kesinlikle çok zor özellikle günümüz coğrafyasında günümüz şartlarında kadın olmak cesaret edilecek bir şey
00 Yorumla
+1 yılvaybe erkekler gözünden dünyaya bakmak degisikmis ama tabki iki tarafta eşittir
00 YorumlaBu ülkede erkek olarak doğduysanız doğal olarak değerlisiniz. Maalesef kadın olduğunuzda sürekli kendinizi kanıtlamak durumunda kalıyorsunuz.
00 YorumlaKarşı cins olsaydım kadınların çektiği acıyı anliya bilmek isterdim menopoz dönemini hamileliği vs
00 Yorumla
+1 yılempati yapmayı öğrendiğimizde daha güzel bir dünyaya sahip olacağız. her iki cins için de söylüyorum ❤️
00 YorumlaÇok güzel paylaşım Kadınlar Gününüz Kutlu olsun
00 Yorumla
+1 yılKadın olmak zor gerçekten ya, kadınlarımız baş tacımız
00 Yorumlagarip hissettim birazcık. erkolara haksızlık mı yapıyormusuz ne
00 Yorumla
+1 yılBence erkekler kendilerine cinsiyetci yaklaşıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru cevaplar verip vermediğim tartışılır fakat erkeklerin üzerinde de kadınlara yapılan baskıdan var toplumumuzda ve bu durum her iki cinsiyet için çok üzücü
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir bence olmuş, her iki cinsiyetin de özen gösterdiği ve hassas olduğu konular var tabii
00 Yorumla
+1 yılErkekler güvendikleri sağlıklı ve olumlu kadının yanında rahat hissedebilirler
00 YorumlaMüdür gayet güzel şekilde cevaplıyorum inların konuşarak haledemeyeceği bir şey yok
00 Yorumla- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar