İşyerinde her zaman tam potansiyelimi kullanmak istediğim için çeşitli fikirler sunuyorum üstlerime, aldığım eğitimler vb. yöneticilerin dikkatini çekti. Gelecek planlaması yapalım diye bir toplantı ayarladılar, bazen ya onların zannettikleri kişi ben değilsem, insanların boş yere zamanlarını alırsam diye korkuyorum. En sonunda elime yüzüme bulaştırırsam ve sen bizim çok zamanımızı aldın, değmezmişsin diye kovulmaktan falan korkuyorum. 🤣 Bu korkulardan nasıl kurtulurum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Basitçe iş nedir insanın hayatını devam ettirebilmesi hayalini hedefini gerçekleştirebilmesi için yaptığı bir ticaret insan işini sever ya da sevmez ama mecburdur bu ticarete en iyisi falan olmana gerek yok kimsede mükemmel değildir 22 metrelik şeytan romörklü arabaların üstünde geçti yıllarım hatta bir çok arkadasımın yanaşmaya teşebbüs dahi edemediği yerlere girerdim geri geri gel gelelimki bazen yeri geliyo 9 metrelik yarım otobüsü sokarken bocalıyorum.
01 Yorumla- 1 yıl
ticaret olarak görmüyorum zaten en iyisi olmaktan bahsetmedim
En İyi Cevaplar
Iş yerinde her zaman orta y**** gitmek daha iyidir Ne çok sevilmeye çalışacaksın ne de çok pasif kalacaksın işini yapıp olması gereken gibi davrandığın zaman zaten zamanla yükselir ve takdir edilirsin
015 Yorumla- 1 yıl
orta y nedir
- 1 yıl
sevilmeye çalışmam zaten yapabildiğimi yapabileyim yeter
- 1 yıl
performansim orta seviyede benim de ama farklı iş fikirleriyle geliyorum sürekli. yeni şeyler öğreniyorum, öğrendiğimi gosteriyorum. potansiyelimi görüyorlar ama batirmaktan korkuyorum. bi insana olmadığı biri gibi davranamazsin, yani o insanın potansiyeli yoksa onu yönetici yapmayı vb düşünemezsin. onlar da aa sen bizim olduğunu düşündüğümüz kişi değilmişsin derlerse diye kaygilaniyorum işte. bazen de lan bunlar beni yiyo mu acaba diyorum 🤣 ama öyle olsa benim çalışma saatimden değerli vakti alıp beni toplantıya almazlardi, kendi vakitlerini vermezlerdi. kaç insan vardı orada toplantıda, departman yöneticileri önemli insanlar, işlerine ara verip bana zaman ayirmazlardi diye düşünüyorum. bir de çağrı merkezinde çalışıyorum, ben o yarım saatte kim bilir kaç müşteriyi alacaktim, saniyelerle çalışıyoruz biz burada, beni yeseler benim değerli iş üretebilecegim vaktimi toplantıda geçirmeme izin vermezlerdi yani di mi..
- 1 yıl
teşekkürler. bir köşeye çekilelim ki. bence günümüzde iş hayatındaki hiç bir kadın ben kadınım diye köşeye çekilip kariyer yapmıyorum demez. diyenler calismiyordur zaten..
- 1 yıl
niye bir köşeye çekilelim *
- 1 yıl
allah allah rahatlığa bak 🤣 çocuk makinesi mi kadın..
- 1 yıl
iyi ki ayrılmış kadın senden 🤣🤣
- 1 yıl
ahahsh hat yoğunluğundan dolayı bekletiyoruz 🤣 lütfen daha sonra tekrar deneyin
- 1 yıl
şikayet edebilirsiniz sinirlendiyseniz 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
1 yılher alanda her şeyde hiçkimsenin tam bir bilgisi olamaz bence öğrenmekten çekinmemelisin aklına geleni söylemeli bilmediğini sormalısın her doğru fikir beklendiği gibi yol almaz çoğu zaman çaban ile övgü alırsın denemekten geri durma. çabaladığın taktirde sürekli yol alacaksın bilmediğin konularda yardım aldığın kadar bildiğin konularda tavsiye verir hale geleceksin bu yüzden korkmanın manası yok sonuçta her şey olacağına varıyor zaten.
10 Yorumla
1 yılKendini geliştir bilmediğini farkettirme ve hızlıca açıkları kapat ayrıca işyerinde çok soru sorma nasıl yaparım nasıl yapılıyor bu ne demek gibisinden 😅
18 Yorumla- 1 yıl
bilmediğini farkettirme 🤣
- 1 yıl
soru sormaktan korkmuyorum ben ama basit cevabını bulabileceğim şeyler sormam zaten. oldum olası, eski isyerlerimde de çok zor sorular soruyorsun derlerdi. e kolay şeyi niye sorayim 🤣
- 1 yıl
Bilmediğini anladıklarında daha fazla yüklenirler sana 😂
- 1 yıl
Aynen kolay soru sorunca saf tembel muamelesi görürsün 😅
- 1 yıl
yoo öyle bir yüklenme durumu olmuyor bizde
- 1 yıl
İyi bari ya genelde yaparlar çünkü öyle shsh
- 1 yıl
bizim çalışma kültürümüz farklı demek ki
- 1 yıl
Bizimkiler kültürsüz ya 😅
Korkma, ortaya bir fikir atıyorsun ve değerlendiriliyor. Bunu yaparız veya yapamayız derler, ona göre sorumluluk verirler.
13 Yorumla- 1 yıl
yapilmayacakmis zaten benim dediğim fikir çünkü daha farklı bir şey planliyorlarmis. ama yine de benim kendimi geliştirmem için bir şeyler yapıyorlar. ya gelistiremezsem işte ya onların zannettiği kişi değilsem.. bu arada diğer iş arkadaşlarım da benim kadar kendilerini geliştirmek için bir şey yapmıyorlar. sadece eleştiri şikayet torpil var bilmem ne boş konuşuyorlar. onlara göre ben torpilliyim 🤣
- 1 yıl
kimseyle kişisel bir polemiğim yok. girmeye çalışan insanlar oldu, uzak duruyorum o tiplerden..
Niye kovulasın ya çok çok yaptığın işi beğenmezler o konuda da sana danışmazlar.
16 Yorumla- 1 yıl
sonra da kariyerimde ilerleyemem. o da kovulmaktan beter.
- 1 yıl
haklısın diyelim ki o kadar zaman harcadılar, o birime uygun olmadığıma karar verdiler.. Başka birimler yok mu ya da bizim birimde yönetici olurum. beni zaten yönetici adayı olarak görüyorlar ama ya bu birime uygun görmezler sen bizim zamanımızı boşa harcadın diye düşünmeye başlarlarsa o zaman daha fazla yönetici adayı olarak da görmeyebilirler. korkum bu yönde diyebiliriz 🤣
- 1 yıl
teşekkürler 😇
1 yılÇok çalışarak, bilgi ve donanım sahibi olarak yani özgüven patlaması diyorum ben buna, sen korkma onlar korksun bence.
10 YorumlaZaten dikkat çekmişsin, fikirlerine saygı duymasalar ciddiye almazlar. Herseyin yeterli, az daha ozguvenli ol.
10 Yorumladüşüncelerini kendi özgünlüğünle anlat. Olur olmaz onu dert etme. Kendine güven. Olmazsa ne kaybedebilirsinki bence işten felan kovulmazsin en fazla bunu bir düşünelim der sallarlar.
14 Yorumla- 1 yıl
evet ama kariyerim ilerlemezse diye endişeliyim işte..
- 1 yıl
çağrı merkezinde çalışıyorum
9 ayDeneyerek aşılır deniceksin yani olmuyor ya deyip bırakmayacaksın sıkıldıysan zorlayacaksın ki iyileşeceksin
00 Yorumla
1 yıllanet olsun mükemmelik takıntısı bende de var
01 Yorumla- 1 yıl
mükemmel olma takıntım yok önce bi olabileyim de sonra mukemmelligine bakarız
1 yılFikirlerini sunmak iyi içinde ukte kalmaz korkarak sonuca varılmaz iyi ya da kötü sonra neden yapmadım pişmanlığı yaşamazsın en azından böyle düşünmek insanı rahatlatır
10 Yorumla
1 yılKorkanın çocuğu olmaz :P
15 Yorumla- 1 yıl
Bu gif birax tuhaf şu gifi yapacaktım : P
- 1 yıl
*biraz
- 1 yıl
bu gif değil emoji
- 1 yıl
🤨
- 1 yıl
: /
1 yılneydi şuuu ıı sonunu düşünen kahraman olamaz mı ha ondan yardır boş ver.. :D
10 Yorumla
1 yılİşin?
16 Yorumla- 1 yıl
çağrı merkezi
- 1 yıl
Herşeye zıplama sakin kal, fikirlerini bile çalabilirler
- 1 yıl
ahahah yok ya hiç sanmıyorum. sonuçta ben bu fikirleri soylemeyeceksem nasıl hayata geçirebilirim? bizim şirkette hep inovatif fikirlerini paylaşma kültürü var.
- 1 yıl
gidip de benimle aynı seviyedeki çalışma arkadaşıma anlatmiyorum. zaten anlatsam da onda benim fikrimi çalıp gidip söyleyecek yöneticilere diye bir şey yok..
- 1 yıl
Akıllı kadınsın tabi
- 1 yıl
bir de herkes gidip yöneticilerle konuşma isteğinde değil. kim konuşabilir kim konuşamaz zaten anlıyorum ben..
1 yılNe iş yapıyorsun
17 Yorumla- 1 yıl
çağrı merkezinde çalışıyorum
- 1 yıl
Bişey olmaz alışırsın öğrenirsin bence
- 1 yıl
neyi öğreneceğimi düşünüyorsun
- 1 yıl
Herşeyi
- 1 yıl
her şeyi değil bir konuda uzmanlaşmayi tercih ederim.
- 1 yıl
Öff konundaki herşeyi mesleğini söyledin ya ondan bahsediyorum
- 1 yıl
o zaten bildiğimiz bir şey. e sonuç olarak nereye varacaksın? soruyu okudun mu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İşle ilgili konularda yetersiz olmaktan korkuyorum, korku duygusu nasıl aşılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat