Kızlar Bir Adım Öne KPSS öğretmenlikte 74 puan almam gerek, çok sıkı mı çalışmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yoksa küçük bir çalışmayla alınabilen bir puan mu KPSS öğretmenlikte 74 puan almam gerek, çok sıkı mı çalışmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
NickSevmeyenlerden Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Branş ne öğretmenim? 74 almak zor değil ben 85 puan almalıyım tamamen kontenjana girebilmek için. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İngilizce Yorumla Soran +1 yıl Sizin branş ne hocam Yorumla NickSevmeyenlerden +1 yıl Türk dili ve edebiyatı Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gözün kapalı 60 puanı alırsın o yüzden birtık verimli çalışmayla o puanı rahatlıkla alırsın 0 0 Yorumla
mimiondx Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Geceni gündüzüne katmana gerek yok saglam bir düzenle alırsın 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Kendini yoracak kadar çok hafife alacak kadar da az çalışmaman lazım yani orta ama sıkı 0 0 Yorumla
malachite Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Kaç kişi alacaklarına bağlı ama işini şansa bırakma yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalış bence. 0 0 Yorumla
Arda6750 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 74 ne be 😅😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Haha az mı Yorumla Arda6750 +1 yıl Az tabi Yorumla
Neptündebirgül Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Evet ortalamanın üzerinde çalışman gerekiyor 1 2 Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl @Neptündebirgül kesinlikle katılıyorum Yorumla ekşınseverdelikanlı +1 yıl Nedenn neptün? Yorumla
ConvolvulusArvensis Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hiç bakmasan bile olur, öylece gir sınava 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Branş ne öğretmenim? 74 almak zor değil ben 85 puan almalıyım tamamen kontenjana girebilmek için.
İngilizce
Sizin branş ne hocam
Türk dili ve edebiyatı
Gözün kapalı 60 puanı alırsın o yüzden birtık verimli çalışmayla o puanı rahatlıkla alırsın
Geceni gündüzüne katmana gerek yok saglam bir düzenle alırsın
Kendini yoracak kadar çok hafife alacak kadar da az çalışmaman lazım yani orta ama sıkı
Kaç kişi alacaklarına bağlı ama işini şansa bırakma yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalış bence.
Çok çalışmak lazım ☺️
Önlisans 93 aldım 3 ay calismayla
74 le dinirlama hedef 80 👍
Çok çalışman lazım ama bu soruyu soran biri çok çalışamaz
İstersen az sıkı çalış.
74 ne be 😅😅
Haha az mı
Az tabi
Evet ortalamanın üzerinde çalışman gerekiyor
@Neptündebirgül kesinlikle katılıyorum
Nedenn neptün?
Sıkı çalış