Kızlar Bir Adım Öne 25 yaşındayım, ne meslek yapacağımı bilmiyorum ve hiçbir şey istemiyorum. Ne yapayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Bölümü bitirmedim sevmiyorum hiçbir şey ilgimi çekmiyo 25 yaşındayım, ne meslek yapacağımı bilmiyorum ve hiçbir şey istemiyorum. Ne yapayım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence yetenekli olduğun alanlara bak 0 0 Yorumla
Revolutioner Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl bu tipleri bilirim senden bir şey olmaz evlenip ev hanımı ol 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bulsam birini olcam Yorumla Revolutioner +1 yıl spor yap bakım yap güzelleş senin işin bu artık Yorumla Soran +1 yıl Bunları yapıyorum zaten Yorumla
MrNiko Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Merhabalar Merak etme yalnız değilsin bu ülkede kimse mutlu değil mülteci gibi olduk kendi yurdumuzda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayy o sıkıntı ben de var yaa. Sanki hayat akıp gidiyor da ben bir yere sıkışıp kalmışım gibi 0 0 Yorumla
Gezginci102 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Artık evlenmeyi düşünüceksin o zaman istersin galiba 0 0 Yorumla
_38BURAK38_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bekar mısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla _38BURAK38_ +1 yıl T4n1şalim isterim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence yetenekli olduğun alanlara bak
bu tipleri bilirim senden bir şey olmaz evlenip ev hanımı ol
Bulsam birini olcam
spor yap bakım yap güzelleş senin işin bu artık
Bunları yapıyorum zaten
Merhabalar
Merak etme yalnız değilsin bu ülkede kimse mutlu değil mülteci gibi olduk kendi yurdumuzda
Ayy o sıkıntı ben de var yaa. Sanki hayat akıp gidiyor da ben bir yere sıkışıp kalmışım gibi
neyi seviuorsun o alanda devam et paradüşünme
Artık evlenmeyi düşünüceksin o zaman istersin galiba
Evlen git o zaman ne kadar mızmızsın
kuaför ol
Bölüm ne
Neyi bitiremedin
Evlen
Aynen bende öyleyim
Evlen
Ev hanımı ol.
Bekar mısın
Evet