Dil kursuna gidiyorum ama çok sıkılmaya başladım. Hocada derste çok konuyu saptırıyor. Ödev veriyor asla kontrol etmiyo. Hoca sen yetersizsin dedi sınıfta diğerlerine iyi dedi. Nasıl motive olabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Net ve ölçülebilir hedefler belirlemek, sizi daha çok motive eder. Hedeflerinizin gerçekçi, ulaşılabilir ve zamanla sınırlı olması önemlidir. İlgi duyduğunuz konulara, hobilerinize ve yeteneklerinize zaman ayırmak size enerji ve motivasyon sağlar. Böylece kendinizi daha mutlu hissedersiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısınız hobilerim var ama kurstan o kadar çok sıkıldım ki gitmek istemiyorum artık bu birazda hocadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Dil öğrenmeyi normalde çok severim
En İyi Cevaplar
Dil öğrenmen için kursa gerek yok. Motivasyona gelecek olursak, bu konuda diyebileceğim tek bir şey var. Birşeyi aşırı seversen onu kolay öğrenirsin ve başarman da daha kolay olur.
Başarının %1 i zeka , %99 u çalışmaktır.
Dil öğrenmeye gelecek olursak, mesela ingilizce öğreniyorsan, kendini sürekli ingilizceye maruz bırak. Telefonun dilini ingilizce yap. İngilizce düşün. Bir nesne gördüğün zaman aklına o nesnenin ingilizce adı gelsin her zaman. Yani öğrendiğin dil ile baya içli dışlı olman lazım. Ki kolay öğrenesin. İngilizce konuşabileceğin biri yoksa çevrende kendi kendine konuş. Cümle kur. Düşündüğün şeyleri ingilizce olarak düşün.08 Yorumla
Soran+1 yılAlmanca öğreniyorum. İngilizceyi deduğin gibi öyle öğrenmeye çalıştım ama çok sıkıldım kursa gitmek istemiyorum bi de sınav yapıyo yapamayınca kızıp gülüyo falan derste bi şey sorunca da yapamadım diyelim böyle anlattım ya diyo
Soran+1 yılBi kere çok terslicem de neyse
Soran+1 yılAma çok param gitti 😔😔
Soran+1 yılSınıfta benim gibi olan biri daha var bırakcamda para verdim diyo
Soran+1 yılHaklısın tamam teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Bence hocanı değiştir ya da gittiğin kurumu değiştir çünkü bunlar büyük etken. Benim bir arkadaşım fransızca için gidiyordu yıllar once, çıkısta fransız ögretmenleri ile sohbet edip oturabiliyorlardı bu da onlara daha cok pratik imkanı saglıyor. ögretmenlerin tesvik etmesi gerekir ogrenciyi cünkü caba ile her sey mumkun.
10 Yorumla
+1 yılO kurstan ayrıl, o hocayı da dinleme
01 Yorumla
Soran+1 yılPara vermesem kesinlikle bırakmıştım
+1 yılEdemezsin
08 Yorumla
Soran+1 yılNiye sence
- +1 yıl
Sende o ışığı görmedim
- +1 yıl
Çünkü sen de herkes gibisin
Soran+1 yılFotodaki sensen giderin var iyi günler
- +1 yıl
Boyum 164 buna ne diyeceksin
Soran+1 yılBenim boyum 165 bir önceki hoşlandığım çocuk benimle aynı boydaydı. Çocuk zengin falanda değil ama sevdiği için kendini tehlikeye atabilecek bi karakteri vardı. 188 boyu olan bana çıkma teklifi edince kabul etmemişleğimde var. Sen böyle özgüvensiz durursan çok reddedilirsin.
- +1 yıl
On üzerinden kaç puan verirsjn görünüşüme
Soran+1 yılGözlüğünden cesur musun özgüvensiz misin tam anlamıyorum. Kızlarda görünüş etkili. Erkekte daha gücün önemli olduğunu kavrayamamışsın.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne