Özel hayatımda işyerinde disarida yolda yürürken hep ezilen bir insanım, zaten bize hayatı zindan eden akrabamsi insanlarla bir arada yaşıyoruz, hep kavga çıkartıp sonra da sulalelerini topluyorlar, zaten cok pis insanlar. Bıktık dedik tasinalim dedik hem ev yok hem de kiralar ateş pahasi. Olduğumuz yerde kaldik. Annemin babamın neler çektiğini görünce iyice ezilme psikolojisine girdim cesaretim yok artik. Hayatta kaybettiğimiz hissediyorum, yas 20 oldu hala akranlarim tarafindan ezilen biriyim kendimi savunmayı, kavga cikarmayi ogrenemedim. Dayak yeme korkusu ise had safhada🤦 bu yuzden aşırı dikkatliyim ve bu da bıkkınlık veriyor, herşeye susulmaz degil mi. Artık intihar etmek istiyorum gittiğim yer huzurludur biliyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacım valla sana akıl verdiğim benim ailemde öyle hala aynılar
İlk önce iyi giyin kıyafet herşeydir. Ev arayın inşallah bulursunuz ev taşının ordan size ailecek çok iyi gelicek sonra akrabalarinizi evinize almayın bir süre en azından kendinize bakın gezin piknik yapın ancak bu şekilde bünyeyi toplarsınız
Spora git kickboks yapabilirsin spor sana çok iyi gelir00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
boş ver. Kendine bir hobi edin onda ilerlemeye devam et
02 Yorumla
Soran+1 yılHobiye ayıracak kafa kalmadı bu gidisatla
Susanin üstüne daha çok giderler hayır demeyi bil oku üniversitesiye şehir dışında oku
00 YorumlaUzaklaş o ortamdan
02 Yorumla
Soran+1 yılHer ortam boyle😔
Gizli Üye(36-45)+1 yılFırsat verirsen yaparlar
02 Yorumla
Soran+1 yılKarakterim böyle bana direkt bir saldırıda bulunulmadigi sürece ses cikartamiyorum
Cevap sahibi+1 yılTepkini koy yoksa sonu gelmez
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende oyle
01 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün koca bulamayacağım bu gidişle. Birisi var akrabası takıldı babamın peşine benim icin, o da ayni benim gibi, ben de iki tane ezik bir arada olmaz diyorum içimden. Biri baskın olmalı öyle birini bulsam direkt evlenirim hem çalışmaktan da kurtulurum
+1 yılEzilme
02 Yorumla
Soran+1 yılKolay degil ezilmemek, saygı toplamak zor
- +1 yıl
Tmmm
+1 yılEzilme
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi