Şöyle soyleyim muhasebe matematik işi ve mantık işi dalgınlığa gelicek bir meslek değil ama çok güzel ben sertifikasını aldım ama çalıştığımda yapamadım oda iş yerinden kaynaklı malimüsavir olman için de lisans mezunu olman şartı var ben görüyorum ama lise mezunu arkadaşım çalıştı baya ünlendi ofis açtı simdi öğrencilerine ders veriyor muhasebe dersi
02 Yorumla
Soran+1 yılmali müşavir olmak gibi bir niyetim yok yanlış anlaşılmışım, yanında muhasebeci olarak çalışmaktan bahsetmiştim..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirkaç insanın yazdıgı yorumu okudum. ve gerçekten gereksiz yorum yapmışlar. Muhasebeci olmak için muhasebe vergi uygulamaları bölümünü bitirmen gerekir. staj yapman daha sonra çalışabilirsin Muhasebe programlarını bilmen gerekir. Programları bilmezsen yapamazsın.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlar bilmiyorsanız kıza saçma sapan yorumlar yazmayın.
Soran+1 yılsertifikayla çalışan birkaç arkadaşım var, ondan dolayı yazmıştım. :,(
Cevap sahibi+1 yılBebegim onlar bilgisayar programlarını ögrenmişlerdir ve torpille çalışıyorlardır. Çünkü fatura kesmek hesap girdi çıktısı vs. işler var ve 1 tane 0 eksik yazdırdın mı tonlarca para kaybediyorsun anlatabildim mi şirket şikayet etse altından kalkamazsın. Yani demem o ki sertfika ile olmaz 1 yıllık program al ve ögren düzgünce daha sonra emin olursan çalışmak için başvurursun ki
Cevap sahibi+1 yılMesela şöyle hesaba 10000 para girdi sen 1 tane 0 eksik veya fazla yazarsan hata olur kaydırma olur altından kalkamazsın
Cevap sahibi+1 yılOyğzden düzgünce ögren
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Her firmanın muhasebecisi olmak zorunda. Burdan bile hareketle, en kolay iş bulunacak mesleklerden biridir. Ileride uzaktan lisans yapıp, ardından mali müşavir olup, kendi işini yapabilme şansın bile var.
10 YorumlaYorgunluk ve işin bitmesi bakımından en yogun işlerden biridir , bir türlü işin bitmez, gitceğin yere gec kalırsın cogu zaman eve gelemessin , gec gelirsin herseyin ötelenir yapanlar bilir
00 Yorumla
+1 yılMuhasebeci yanında çalışacaksanız tamam. Öteki türlü değil
00 Yorumla
+1 yılMuhasebeyi seviyor musun? Önemli olan bu
13 Yorumla
Soran+1 yılben seviyorum ama iş seçeneği nedir bilemedim.
- +1 yıl
Muhasebeyi okuyan yapar. Sonradan muhasebe öğrenmek isteyen çabuk bıkıyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim yaşadığım yerde ne kadar muhasebeci arkadaşım varsa hepsi boşta geziyor iş arıyor
00 YorumlaSertifikalı Bi şeyler almak pek işe yaramıyor bende bir sürü şey aldım elimde kaldı
01 Yorumla
Soran+1 yılmeb sertifikası alacağım, yine de kalır mı dersin? :((
İşyeri sahibi olursan ne ala olmazsan muhasebe işçisi olma
00 YorumlaÇok güzel bir meslek seçmişsin tebrik ediyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılironi miydi? lise mezunuyum ve bu dönemde lise diplomasının bile önemi yokken en azından bir yerde de olsa uzmanlaşmak istiyorum
Soran+1 yılbaşka bir yere terfi mi? mesela önerileriniz neler ☺️
Soran+1 yılyani sadece dal olarak örnek verseydiniz de yeterdi sanki :) sağ olun bu arada
Öğrenin bence. İşsiz kalmazsınız
10 Yorumla
+1 yılKafayı yersin hiç bulaşma bence 😊
00 Yorumla
+1 yılMuhasebeyi bil muhasebecilik yapma
00 Yorumla
+1 yılmantıklı tabiki
00 Yorumla
+1 yılEvet. Seviyorsan işini güzel meslek
00 Yorumla
+1 yılPek tavsiye etmem
00 YorumlaGüzel bir mesleğe benziyor