Kızlar Bir Adım Öne Sayısaldan sadece fizik, biyoloji ve matematik yaparak iç mimarlık kazanabilir miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sayısaldan sadece fizik, biyoloji ve matematik yaparak iç mimarlık kazanabilir miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gizlikullaniciyimua Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl hayır beybisi, çok zor. sınava kaç milyon insan giriyor, ne yazık ki eskisi gibi diil ya 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ya şu mezuna kalanlar girmese keşke bu seneki sınavın %75 zaten mezuna kalanlar ya Yorumla gizlikullaniciyimua +1 yıl canım benim, sadece mezuna kalan mı? 40-50 yaşlarında 5.-6. üniyi okuyanlar da var. Yorumla Soran +1 yıl Yanı işte mezuna kalanlarında bu 40 50 yasindakilerinde girmesine gerek duymuyorum ya... Yorumla leylabnye +1 yıl Niye? 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl @leylabnye Ya gençlerinde önü açılsın demi canım Yorumla leylabnye +1 yıl Yani belki aile zoruyla okuyan insanlar bölüm değiştirmek istiyor da olabilir sonuçta ben de giricem 25 yaşındayım mesela hukuk mezunuyum ancak çalışarak derece yaparsınız zaten Yorumla
Einfalch Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Kazanırsın 😂😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O emojiler ne için Yorumla Einfalch +1 yıl Öylesine / biraz daha fazla çalışman gerekiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hayır beybisi, çok zor. sınava kaç milyon insan giriyor, ne yazık ki eskisi gibi diil ya
Ya şu mezuna kalanlar girmese keşke bu seneki sınavın %75 zaten mezuna kalanlar ya
canım benim, sadece mezuna kalan mı? 40-50 yaşlarında 5.-6. üniyi okuyanlar da var.
Yanı işte mezuna kalanlarında bu 40 50 yasindakilerinde girmesine gerek duymuyorum ya...
Niye? 😂😂
@leylabnye Ya gençlerinde önü açılsın demi canım
Yani belki aile zoruyla okuyan insanlar bölüm değiştirmek istiyor da olabilir sonuçta ben de giricem 25 yaşındayım mesela hukuk mezunuyum ancak çalışarak derece yaparsınız zaten
Kazanırsın 😂😂😂
O emojiler ne için
Öylesine / biraz daha fazla çalışman gerekiyor
net kazanırsın
Kazanırsın