+1 yılÇünkü herkes işi olanağı diye sağlık sektörünü seçiyor sıralaması çok iyi olup doktor olmak istemediği halde tıp yazan çok tanıdığım insan var yazmasının tek sebebi de iş olanağı yani adam doktor olmak istemiyor aslında sağlık sektörüne bu kadar başvuru yapılıp işi olanağı fazla olduğu için herkesi de alamayacaklarından, belirli sistemlerle insanları eliyorlar üniversite sınavına girecek insan sayısı eskiden çok azdı şimdi herkes üniversite okumak istiyor üniversite okumanın da artık bir statüsü neredeyse kalmadı herkes üniversitede okumak istiyor ama üniversitede maalesef bu kadar yer de yok bu yüzden insanları bir şekilde elemek zorundalar yaz sınavı zor yaparlar ya sıralamayı yükseltirler ya da kontenjan düşürürler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılÖnü açık bölüm olduğu için herkes onu seçiyor
10 YorumlaŞaka mısın sen 15 bin kişi hemşire alımı olacak bu sene sizden fazla atanan kim var acaba
00 Yorumla
+1 yılkpss den 70 çekip atandığınız için olabilir mi
117 Yorumla
Soran+1 yıl70 le atanan mühendis de oluyor
- +1 yıl
70le atanan mühendis mi? ablacım onlar torpil olmasın?
Soran+1 yılHayır torpilsiz. Bakanlık dışında da bir sürü atama oluyor gerek üniversiteler, gerek başka yerler. Siz sadece bakanlık alımlarına bakıyorsunuz tabi. 70 le atanan bir sürü insan var mühendislikte
- +1 yıl
70le atanan mühendis getir lütfen karşıma adımı değiştireceğim yemin ederim senin dediğin mühendis olup mühendis olarak atanmayan kişiler ben diyorum ki mühendis branşı olarak atanan var mı? yok..
Soran+1 yılHayır. Git üniversitelerin atamalarına. Daha az önce baktım bi üni 65 puanla mühendis kontenjanından almıs
Soran+1 yılDünyadan haberiniz yok
Soran+1 yılMühendis olarak atanmaktan bahsediyorum ben de zaten
Soran+1 yılTek dezavantajı çakılı kadro olması. Başka yere tayin olmuyorlar ama sonuçta mühendis olarak atanmış oluyorlar
- +1 yıl
65 ile atanan mühendis mi olur yahu kaç tane mühendis arkadaşım var 90 almak için tötünü yırtıyor
Soran+1 yılDemek ki her alımı bilmiyorlar
Soran+1 yılSadece bakanlık alımlarına bakarlarsa tabi 90 puan lazim
- +1 yıl
bana hâlâ torpil geliyor herkes bilir 65 ile mühendis olarak atanamayacaklarını
Soran+1 yılArkadaşım demek ki bilmiyorsunuz. Üniversite alınlarından haberiniz bile yok demek ki. Puansız bile alınabiliyor mühendislik alanında belli başlı kriterleri sağlarsanız. Çoğu üniversite alım yaparken puandan ziyade niteliklere bakıyor. Yds puanı, ya da istediği teknik donanım kriter şartları koyuyor. Ona uygunsan alıyor. Aç bak. Bilmiyorsanız bildiğinizi iddia etmeyin yani :)
- +1 yıl
hayal dünyasında yaşıyorsun ama gerçekler böyle değil
puansızda alabiliyor tabi alabilir ama torpille
mülakatlarda herkes ne olduğunu bilir dediğin şeyler oluyor ama kendi çabalarınla olmuyor anlatabiliyor muyum kabuğundan çık biraz
Soran+1 yılYa hahaha ne kadar cahilsiniz. Bilmediğiniz bişeyi görünce hemen yalanlamaya kalkıyorsun komik 😂 10 senelik hiçbir torpili olmayan arkadaşım daha yeni atandı 70 puanla. Sen bana ne anlatıyorsun 😂 tamam aynen 90 aşağısında atama yok sen muhendis ol öyle kurbanlık koyun gibi bakanlık atamalarını bekle sadece. Millet atanırken sen de koyunları sayarsın😂😂
Soran+1 yılHayır bi de bilmiyor bana hayal dünyasına yasiyosun diyor hahahaha😂😂😂😂
Soran+1 yılSizin gibi saflar bunları bilmediği için zaten 65-70 puanla rahat atanabiliyor insanlar. 80 puanı olanın bile haberi yok başvurmuyor da ondan. Zaten neden söylediysem ben de boş ver haberiniz olmasın. Akıllı olan atansın. Sizin gibi safozlar da sadece bangır bangır halka duyurulan atamaları beklesin😂
+1 yılElimi sallıyorum hemşireye değiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSorumun cevabı bu değil
- +1 yıl
Sağlık basit alan değil zoom ile mezun olanlardan ülkeyi kurtarmak icin
Hemşire çokluğundan
İş bulabilir olması
13 Yorumla
Soran+1 yılMühendislik, mimarlık daha prestijli görülüyor ama puanları daha düşük artık hemsirelige göre
Soran+1 yılHaklısın
Demek ki hemşirelik talep eden çok fazla kişi var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeresi zor
02 Yorumla
Soran+1 yılAçıklamayi okumadın galiba
Cevap sahibi+1 yılHemşirelik ataması yüksek ve daha kapsayıcı bir meslek onlardan daha çok
+1 yılAtanması kolay çünkü
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar