Şöyle diyim sana anne babasını doğrayıp kavanoza koyan bebeğini çekyatta boğan birisine yemek taşıyosun sana hiç bişey olmamış gibi davranıyo ve sen hiç bişey diyemiyosun ayrıca çıkan tartışmalarda dışarda çok hasım ediniyosun istemediğin kişiler sana dışarda saldırmaya çalışıyor sırf hapistekine saygı duymadığın için kimse seni sevmiyor
Soğukkanlılık değil olası bi mahkum kaçması tehlikesinde ırzına geçilmesi dahil birçok ihtimal var üzgünüm bunu direkt yazdım çünkü hapishane normal hayata benzemez orada psikopatı, hastası çeşit çeşit insanı var ve onlardan gram empati bekleyemezsin öyle bi durumda. Kendini çok kanıtlamak istiyorsan başka bi alanda kanıtla. Akıllıca bir karar almalısın senin hayatını kendini böylesi basit bir şeyde kanıtlamaktan daha önemli. Kendine iyi bak ❤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Canım bunun cevapları ilgili yerlerin sitelerinde mevcut degil mi? Soru sormak icin neden buraya soruyoruz sadece
Net bir cevap alamadığmdan
Sorun net degil o zaman. Net olmayan bir sey olmaz muallakta kalmazsın yani
Sorum ortada neresi net değil?
Cevabın burada degil
Tavsiye edilmeyen meslek
Neden ya
Psikolojin bozulur
Soğukkanlıyım bence bir şey olmaz
Zamanla olan şey yakın bi akrabam gardiyan ciddiyim uzak dur
Rica etsem biraz açar mısın ne gibi şeylerden psikolojim bozulabilir
Şöyle diyim sana anne babasını doğrayıp kavanoza koyan bebeğini çekyatta boğan birisine yemek taşıyosun sana hiç bişey olmamış gibi davranıyo ve sen hiç bişey diyemiyosun ayrıca çıkan tartışmalarda dışarda çok hasım ediniyosun istemediğin kişiler sana dışarda saldırmaya çalışıyor sırf hapistekine saygı duymadığın için kimse seni sevmiyor
Korkmaya başladm ya
Ben hiç bu şekil düşnmedm ama işsiz kalmamak adına da mecburum
Başka meslek seç seçenek çok hayat meselesi
Çok sıkıntılı bi iş değil mi ya emin misin?
Eminim
Valla her an her şey olabilir o ortamda sen bilirsin :/
Soğukkanlıyım pek sorun olmaz ya
Soğukkanlılık değil olası bi mahkum kaçması tehlikesinde ırzına geçilmesi dahil birçok ihtimal var üzgünüm bunu direkt yazdım çünkü hapishane normal hayata benzemez orada psikopatı, hastası çeşit çeşit insanı var ve onlardan gram empati bekleyemezsin öyle bi durumda. Kendini çok kanıtlamak istiyorsan başka bi alanda kanıtla. Akıllıca bir karar almalısın senin hayatını kendini böylesi basit bir şeyde kanıtlamaktan daha önemli. Kendine iyi bak ❤
mülakat
Spor mülakatı var mı
Mülakat
Yerler seni
Aşama yokrur
Bende düşünüyorum ya yazar mısın
Erkeklerin alımı daha rahat şanslısn
Bu kadro işi ne oluyo