+1 yılBu mübarek günde Rabbim sana şifalar versin yani yapabileceğin bir şey varsa belki çağrı merkezinde çalışabilirsin ama orada sürekli oturarak çalışıyorsun yani
Skolyoz hastalığıyla başa çıkmak oldukça zor olabilir ve bel ağrıları iş yaşamınızı olumsuz etkileyebilir. Ancak masa başı bir işte çalışarak belirli ayarlamalar yaparak bu durumu hafifletebilirsiniz. Özellikle ergonomik bir çalışma ortamı ve düzenli olarak bel egzersizleri yaparak bel ağrılarını azaltabilirsiniz.
Lise mezunu olarak, masa başı bir iş için birkaç seçenek bulunmaktadır. Öncelikle, ofis asistanlığı, müşteri hizmetleri temsilciliği veya veri girişi gibi daha düşük seviyeli pozisyonlara başvurabilirsiniz. Ayrıca, bilgisayar kullanımı gerektiren ve yazılı iletişim becerilerinizi kullanmanızı gerektiren işlere odaklanabilirsiniz.
Eğer daha spesifik bir alanda kariyer yapmayı düşünüyorsanız, belki de bir dizi online eğitim programı veya kursu tamamlayarak bilgisayar destekli tasarım, web geliştirme veya dijital pazarlama gibi alanlarda uzmanlaşabilirsiniz. Bu tür alanlarda uzmanlaşmak için çeşitli online platformlardan ve kaynaklardan yararlanarak kendinizi geliştirebilirsiniz.
Bunun yanı sıra, bel ağrılarını azaltacak ve skolyozla başa çıkmanıza yardımcı olacak fiziksel terapi programlarını da düşünebilirsiniz. İyi bir fiziksel terapist veya uzman hekim size bel ağrılarını azaltacak egzersizler ve duruş teknikleri konusunda yardımcı olabilir.
Unutmayın ki, skolyoz durumu her bireyde farklı şekilde ortaya çıkabilir ve bu nedenle öncelikle bir uzmana danışmanız önemlidir. Belirli bir işte çalışmaya başlamadan önce, skolyozunuzun iş performansınıza nasıl etki edebileceği konusunda bir doktordan tavsiye almanız faydalı olacaktır.
Son olarak, meslek seçiminde skolyozunuzun getirdiği fiziksel zorlukları göz önünde bulundurarak bir kariyer planı yapmanız önemlidir. İş yerinde ergonomik düzenlemeler yaparak ve düzenli mola vererek bel ağrılarını en aza indirebilirsiniz. Ayrıca, iyi bir postür ve düzenli egzersizlerle skolyozun yarattığı rahatsızlıkları azaltabilirsiniz.
Kariyer seçiminizde ve skolyozla başa çıkma sürecinizde sizin için en uygun olanı belirlemek için profesyonel bir danışmanlık almanız da önerilebilir. Bu konuda deneyimli bir kariyer danışmanı veya sağlık uzmanı size daha özgün ve kişiselleştirilmiş tavsiyelerde bulunabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMasaj yapalım hanfendi.. Bel ağrılarınız için iyi gelecektir
04 Yorumla
Soran+1 yılBu yorumu abime gosterdim, bak ne olacak.
Cevap sahibi+1 yılSanırım dayak yiyeceğim
Cevap sahibi+1 yılŞakaydı şakaydı
Cevap sahibi+1 yılBu arada teklif değildi o adamın yüzüyle şaka yaptım.
+1 yılRabbim şifa versin, çok geçmiş olsun. Hangi ilde ikamet ediyorsunuz?
010 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim İstanbul'da yaşıyorum ailemle
- +1 yıl
Markette kasiyerlik, özel kurumda danışmanlık, site ve fabrika girişlerinde özel güvenlik olmak gibi işlere yöneltebilirsiniz aslında. Bedenen sizi fazla yormaz bu işler. Hiç iş basvurusu yaptınız mı?
Soran+1 yılBimde ise girdim bir hafta sonra çıktım sürekli koli kaldirmaktan belim acıdı bende isten ayrıldım onun disinda iş tecrubem olmadı 19 yaşındayım ama çalışmak zorundayım ailemin maddi durumu iyi değil kendi ihtiyaclarim oluyor
- +1 yıl
Anladım, o tarz zincir marketler çalışanlarını sömürüyor zaten. Az personel, düşük gider, çok iş felsefesi var. Siz isterseniz danışmanlık ya da kasiyerlik gibi işlere bir bakın. İş bulma uygulamaları var onları indirin, düzenli takip edin. Mutlaka size göre bir iş vardır
Soran+1 yılSanki hiç iş bulamayacakmisim gibi hissediyorum biliyormusun sanki kimse beni ise almaz gibi hissediyorum
- +1 yıl
Hayır, olur mu öyle şey. Bu tarz karamsar düşüncelere girmeyin. Rızkı veren Allahtır, kul sadece aracı. Siz çabalayın mutlaka size göre bir iş vardır.
Soran+1 yılMasa basi bulurmuyumki sence bedenen çalisimca mahvoluyorum ya belim aciyor
- +1 yıl
Tabiki bulursunuz dediğim gibi karamsarlığa gerek yok. Bugün hem bir çok iş masa başı. Benim teyzem mesela fabrikada çalışıyor, oturduğu yerden malzemeye etiket yapıştırıyor. Siz çabalayın ama biraz. Yani ağrım oluyor diyip pes etmeyin 😊
Soran+1 yılUmarım öyle olurya vaktini ayırdın için teşekkür ederim allah razı olsun iş bulursam buraya yazicam
- +1 yıl
Allah cümlemizden razı olsun kardeşim. Mutlaka bulursun dediğim gibi yap sen
Sekreterlik olabilir çok hareketli olmama ihtimali var veya telesekreter canlı destek gibi işler
00 Yorumlalise mezunu olmak şart mı ya. Ben sanırım okulu birakicam :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMarket zor ya, bende şokta çalıştım dayanamadım bıraktım. İstanbulun neresi
00 Yorumla
+1 yılLise mezunları masa başı Zor bulur ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılE ticareti araştırmanı tavsiye ederim
00 YorumlaEvde paketleme islemi
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım