Kızlar Bir Adım Öne İlk adımı kadın mı atmalı, erkek mi atmalı? BuğraBody Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İlk adımı kadın mı atmalı, erkek mi atmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seven taraf atabilir 0 0 Yorumla
voiceeee Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Ben bi kadin olarak kadinlarin adim atarken duygularini on planda tutmasi erkegi bi sure sonra kacirdigina sahit oldum. Kadinlara nacizane tavsiyem hoslandiginizi belli edin, zaten ilgileniyorsa geri donus yapar. Kesin. 0 1 Yorumla BuğraBody +1 yıl Doğru Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 3 e kadar saysinlar 3 te ikisi aynj anda atsin 1 1 Yorumla BuğraBody +1 yıl Ya ne kadar komik yarında gülüyüm Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tabii ki erkek 0 1 Yorumla BuğraBody +1 yıl Atıyım o zaman 😀
yürüyenyıkıkkk Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl kadın sinyal verir erkek adım atar dhshsh 0 1 Yorumla BuğraBody +1 yıl At sinyali adım atıyım bende o zaman Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Erkekler beceremiyor bence kadınlar atmalı 0 0 Yorumla
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Erkek 1 1 Yorumla BuğraBody +1 yıl Atıyım o zamann Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Seven atmalı 0 2 Yorumla BuğraBody +1 yıl Atıyım o zaman Yorumla helene1 +1 yıl At madem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seven taraf atabilir
Ben bi kadin olarak kadinlarin adim atarken duygularini on planda tutmasi erkegi bi sure sonra kacirdigina sahit oldum. Kadinlara nacizane tavsiyem hoslandiginizi belli edin, zaten ilgileniyorsa geri donus yapar. Kesin.
Doğru
3 e kadar saysinlar 3 te ikisi aynj anda atsin
Ya ne kadar komik yarında gülüyüm
Tabii ki erkek
Atıyım o zaman 😀
kadın sinyal verir erkek adım atar dhshsh
At sinyali adım atıyım bende o zaman
Erkekler beceremiyor bence kadınlar atmalı
Erkek
Atıyım o zamann
Seven atmalı
Atıyım o zaman