Ben artık bu konuda çok fazla zorlanır oldum, içimde hiçbir heyecan ve yaşama sevinci kalmamış gibi hissediyorum...

Ben artık bu konuda çok fazla zorlanır oldum, içimde hiçbir heyecan ve yaşama sevinci kalmamış gibi hissediyorum...

Kendimi severek, ölüm acisin olduğu bir yaşamda artık kimseye kendimi anlatmaya çalışmamın gerek olmadığını, kendimi sevmenin önemini çok daha iyi anlıyorum. Kimsenin anlamasina gerek yok. Beni kabul eden böyle kabul eder. Beğenmeyen arzusu bilir.
Teşekkür ederim 🌱
🙏🙌💐
Güçlü kalmaya çalışmıyorum ne hissediyosam onu yaşıyorum hayvan gibi ağlıyorum ya da ful uyumak istiyorum zamanla insan o kadar çok yapamam dediği şeyi yapıyor ki. Ben mutsuzken mutlu rolu yapamam şu an hicbisi olmamış gibi davranıyorum bişi olduğunda zamanla duygularini yitiriyosun.
Teşekkür ederim 🖤
♥️♥️♥️♥️
Defalarca yaşadım. şu an yine aynı dönemdeyim. Çekilir bir köşeye yalnız kalırım. Kendimi dinlerim sakinleşmeye çalışırım. Alacağım kararlar yanlış olacağı için karar alıp dile getirnem. Zaman ve sabır sonrası sonra halledilir
Ben teşekkür ederim güzel yorumun için 💞
Genelde güçlü bir insanım. Çok uzun zaman önce birisinin beni anlamasını beklemekten vazgeçtim. Bu vazgeçişiz bende bir uyanma yarattı. Artık daha mutlu hissediyorum. İnsanlardan umudunu kesince kendine sarılıyorsun.
Teşekkür ederim.
Cevap
7Cevap
Yıllardır nasıl kalıyorsam.. yalnız bir şekilde. dayanmaya çalışıyorum bir şekilde.
Zor gerçekten..
Güçlüymüşsün gibi görünüyorsun. Sonra derinlerine biri dokunduğunda duygu patlaması yaşıyorsun kanks. Daha dün yatarken dedim arkadaşlarım tanıdıklarım hep metal gibisin der ama acizsin. İnsani bir durum bu kadar sıkıntın derdin var ise.
Beni kimse anlamaz. Çünkü marjinal bir kişiliğim vardır ve düşüncelerim çoğu insana göre farklıdır. O sebeple insanların beni anlamasını zaten beklemiyorum. Hayatım ise hiç yolunda gitmedi.
Kendi içime çekilirim uzun bir süre hep öyle toparladım
Çünkü güçlü olmak zorundayım kurtlukta kanun düşeni yemektir biz duşmeyiz
Guclu kalmiyorum. Sadece belli etmiyorum. Kendi kendimle bas basa kaldigimda bir seyler yaziyorum ya da oluruna birakiyorum. Bazen oturup dusunuyorum.
İnsanın Içinde birazda olsa umut olur o umududa kırılmışsa yok ise kalmamişsa ümit ettikleri vardır
her şey gelip geçer üzülme
Kalamıyoruz..