Kızlar Bir Adım Öne Hangi bölümü okumalıyım? elifeemir Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Paramedik, Adalet? Hangi bölümü okumalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Paramedik 0 0 Yorumla
YamtarBanko Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl makine oku biz burada parametrik çizim yapıyoruz paramedik hayalinde gerçekleşir hayırlı bayramlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İkisi çok ayrı bölümler hangisine ilginiz varsa onu okuyunuz ileride mutlu olmak için. 0 0 Yorumla
hahwhshs Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Ben Paramedik okuyorum çok güzel 1 3 Yorumla elifeemir +1 yıl Kimisi diyor stajları zor oluyor öyle mi acaba sadece onda bi korkum var yoksa önü açık bi meslek Yorumla hahwhshs +1 yıl Yoo stajları hiç zor değil aksine eğlenceli geçiyor, üniformalarınin güzelliği ayrı bı olay ztn Yorumla elifeemir +1 yıl Çok teşekkür ediyorum 🥰 Yorumla
hepmeraktanyha Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Para para para 0 2 Yorumla elifeemir +1 yıl 😅😅 Yorumla hepmeraktanyha +1 yıl 😂😂😂😂😂😁😁😁 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen hangi bölümü istiyorsun 0 4 Yorumla elifeemir +1 yıl Sağlık ama biraz korkum var tabi ki her türlü şeylerle karşılaşabilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama seçeneklere sağlık eklenmemiş 😀 Yorumla elifeemir +1 yıl Paramedik sahil oluyor jdhdhdhdh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha öyle mi pardon 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Paramedik
makine oku biz burada parametrik çizim yapıyoruz paramedik hayalinde gerçekleşir hayırlı bayramlar
İkisi çok ayrı bölümler hangisine ilginiz varsa onu okuyunuz ileride mutlu olmak için.
Ben Paramedik okuyorum çok güzel
Kimisi diyor stajları zor oluyor öyle mi acaba sadece onda bi korkum var yoksa önü açık bi meslek
Yoo stajları hiç zor değil aksine eğlenceli geçiyor, üniformalarınin güzelliği ayrı bı olay ztn
Çok teşekkür ediyorum 🥰
Adalet oku memur ol
Paramedik bence.
Para para para
😅😅
😂😂😂😂😂😁😁😁
Paramedik
Adalet
Paramedik
Adalet
Adalet
Paramedik