Kafayı yemek üzereyim yardım edin bana. Ortaokulu açıktan okumaya çalışıyorum ama bunun daha hızlı bir yolu yok mu soran insanlara bunu söylemek çok zor geliyor ne yapmalıyım. Önümde o kadar uzun bi yol var ki çok korkuyorum..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKorkma istedikten sonra her şey olur lisede çocuk gelişimi seç kızsan kızma ama daha çok şeyin olmasını istiyorsan zengin koca bul ya da kendi ayaklarının üzerinde dur paralı birine gönül verme o kadar herkes çok zenginle mi? evleniyor sanki ne demek istiyorum bazısı gerçekten zengin erkek düşkünlüğü vardır bazısında yoktur o tercih meselesi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDaha kısa bir yolu yoktur sanmıyorum. Yaşlarımız aynı bende hala üniversiteye başlamadım üni sınavına hazırlanıyorum. Okumanın yaşı yok. Bunu kafaya takarsan eline bir şey geçmicek çalış sen yaşımız küçük
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim… 💕😭
- +1 yıl
ricalar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
+1 yılokumaya karar vermişsin şu hayatta hiçbir şey için geç değil utanmak yerine kendinle gurur duymalısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum… çok teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim elinden geleni yap!!😆
+1 yılBilmiyorum hiç ilkokul terk olmadım. Açıktan halledersin bilgisayarın ve internetin varsa konu konu çalış gelişirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCalismaya devam et bende oyle idim bol calisma ve inanc onemli. Bir de benim 2 cocugum var onlarla da ugrasiyordum. Uzun suruyor ama deyiyor. Ben universiteyi de bitirdim. Simdi cok sukur isim var sigortam var.
00 Yorumla
+1 yılAçıktan okulu erken bile bitirebilirsin düşündüğün kadar uzun sürmeyebilir. Sadece biraz ders çalış yeter.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaalesef süreci beklemelisin bitirmelisin yoksa temizlikçi dahi olamazsın onlar lise mezunu
00 Yorumla
+1 yılkendini gelistir birakma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzamanından neden okumadın
01 Yorumla
Soran+1 yılAilem okutmadı
Zengin koca
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi