Bir okula (özel lise) müdürlük için başvurmuştum. Oldu gibi bir şey ama sonradan ne bileyim sorumluluğu vs stres oldum biraz. Bilemedim ne yapsam.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖzel diye belirtmissin.. şimdi hocam özel kurumda 2 sene kadar çalışma deneyimim oldu yöneticilerle çok sıkı fıkıydık hocalarla da. Yönetici olanlar toplantıda hep dalga geçerdi hocalarla. Ve bana açık açık "kurnazsan özel sektöre gireceksin bölümünü bitirip, yok değilsen tıpış tıpış diğer yerlere bakacaksın" demişti. Siz müdür olacaksınız ama sizin de müdürünüz yani patronunuz olacak. Ve asıl tehlikeli olan ortam büyükbaşların sizinle oldugu ortam. (çalıştığım yerde müdür ve yardımcı konumunda olanlar bu şekilde bir tabir kullanıyordu patronlarina)
O ortamda "hep yağ satarım bal alırım" olayı döner. Arkadaşlar bakın her işte evet belirli bir zorluk var evet rekabet var ama özel sektör şık giyimli okumuş insanların birbirlerine gizliden gizliye kumpas kurdukları bir yer. Hoca sana "eeee bugün nasılsınız hocam nasıl gidiyor dersler" dediğinde çocuklardan dert yakinmayacaksin. O bu soruyla senin çalıştığın yere olan sadakatini ölçüyor. Şöyle bir cevapla yeni gelen edebiyat öğretmeni şube yardımcısı yapıldı.. "hocam şahane bir programım var. Derslerimiz şahane geçiyor. Ortamimız şahane. Sizler şahanesiniz" ... durum bu. Ay uzun oldu ya görüş. Sorry.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kesin kabul et , herkes işsiz bu zamanda iş bulmuşsun , hemen başla, kısa sürede işi kavrar herşeyi kolaylarsın. Ayrıca okul müdürünün öyle çok bir işi olmuyor. Özel günlerde konuşma falan hazırlıyorsun o kadar. Hayırlı olsun.
00 Yorumla
+1 yılAşkom özel her zaman zorlayıcı ama ne kadar kötü olabilir ki bence bir denemek lazım güzel bir yükseliş sonuçta 🥰
02 Yorumla- +1 yıl
Deneyeyim aşko olmazsa istifa eder kahvemi içmeye devam ederim uzjsjjs
- +1 yıl
Aynen öyle aşkom🫶🏻
İllahaki zordur ama her zorluğun yanında kolaylıkta vardır 😃
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
23Cevap
Böyle her önüne geleni tokatlarsın valla sinirden
https://www.youtube.com/embed/h7QL2GbjsVU01 Yorumla- +1 yıl
Hepsinin eli armut topluyor
+1 yılKendin başvurmuşsun zaten geri dönüp olmaz yapamam diyemezsin. Evet zordur ama zamanla alışırsın merak etme.
02 Yorumla- +1 yıl
Aşko evet ama iş ciddiye binip %90 olunca bi panikledim hsjjsjsj
- +1 yıl
Kendine gel, saçmalama, kariyerin her basamağı bir adımdır sakin ol geçecek. Sen yaparsın hoj olur hojam 😝
Her işin kendine özgü zorluğu var ve istersen onu kolay hale getirebilirsin sakın ol ve başarını kutla
00 Yorumla
+1 yılElbet stresli olur ama prestij, ücret, sosyal imkanlar birlikte değerlendirildiğinde çektiğin strese değebilir. Hayırlısı ise olsun
00 Yorumla
+1 yılZor değildirde sorumluğun artar ve birazda yapı olarak sert olmak zorundasın erkek hegomanyası olan bir ülkede bayan müdürü ciddiye almaya bilirler
00 Yorumla6 sene eğitim sektöründe çalıştım. Eğer parası iyiyse çekilir. Onun dışında asla tahammül edilebilecek bir sektör değil
00 Yorumla
+1 yılYönetmek ve yöneticilik yapmak kolay değil, sorumlulukların olacak ve bazılarının potansiyellerine ulaşmalarına yardımcı olacaksın.
00 YorumlaSen var ya aynı Kızılcık Şerbeti ndeki Kıvılcım gibi olursun 😅
00 YorumlaÖrtmenim joyduy ama şijin yapamayacağınıj hiçbiy şey yukk
00 YorumlaMüdürlük pişmanlıktır tanıdığım herkes bırakıyor 😂
00 Yorumla
+1 yılAşko özellerde parayı ver diplomayı al kafasında olduğu için çoğunluğu sıkıntı yaşamazsın
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun, zor tabi herkes''le uğraşcan kılla tüyle uğraşcan kolay gelsin şimdiden
00 Yorumla
+1 yılSorumluluk bilinci, liderlik vasfı, ikna kabiliyeti olan insanlar için zor değil..
00 YorumlaYok be ne zorluğu yardımcılar halleder tüm işi
00 Yorumla
+1 yılHocam test mi yazılı mı olacak
00 Yorumla
+1 yılVaaayyyy örtmenim fenasın he
00 Yorumla
+1 yılhiç uğraşma derim
00 Yorumla
+1 yılsen rahat halledersin
00 Yorumla
+1 yılDenemeden bılemezsın
00 Yorumlaen fazla istifa edersin ne olabilir :D
00 Yorumla
+1 yılOkulda daha zordur tabi örtmenin
00 Yorumla
+1 yılYemek yemek dahi zor gelebiliyor
00 Yorumla
+1 yılBelediye başkanı ol
02 Yorumla- +1 yıl
Mansur beye rakip olmak istemem jsjxkskksk
- +1 yıl
Mansur bey yoruldu taze dinç taze beyin güzel zeki bi kadın eli değmeli oda siz olsanız size oy verirdim 😊
+1 yılÇok zor hojam
03 Yorumla- +1 yıl
Günde 5 kahve içerken 3 tane mi içebilcem artık ısjsjkwk
- +1 yıl
Valla kahveyi çok içersin de dertten kederden bitersin dhdh
- +1 yıl
Neyse kahve içip çözemeyeceğim dert yok ksıksksks
+1 yılEvet zor olabilir
00 YorumlaZor zor
00 Yorumla
+1 yılZordur.
00 YorumlaBırak kanka boş ver