Defactoya is basvurusu yapmistim, az once aradılar. Haftaiçi online toplu mülakatımız olucak dediler. Ilk kez iş basvurusu yaptigim icin bilmiyorum. Neler yapiliyor bu mülakatta , ya da sizin tavsiyeleriniz falan var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Fena heyecanlandim ne yapicam
Online iş mülakatında neler yapılıyor, bir tavsiyeniz var mı?
grup mülakatı olduğu için önce herkesin kendini kısaca tanıtmasını isteyip bir tartışma konusu verebilirler. önce size verilen sürede tartışma konusunu inceleyip sonra aranızda tartisabilirsiniz. online mülakat bu evinin rahatligindasin, o kadar heyecan yapma bence..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilmiyorum ilk defa olucak, ben de cok konuskan girisken bir insan degilim. Elim ayagima dolasir da sacmalarsam diye korkuyorum
tane tane ve yavaş konuş. ilk söz hakkı almaya çalış. en azından yüz yüze değil. biz bu mülakatlarin yüz yüze versiyonlarını yaptık hep. gerçi hangisi daha iyi tartışılır 😅
Kız nereden başvurdun defactoya işkurdan mı? Online mülakat ilk defa duydum çok saçma telefonla mülakat mı olurmuş 🤣 Kendinden bahseder misin? Daha önce ki iş deneyimlerin nedir? Son işinden neden çıktın? Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilir misin vs diye sorular sorarlar
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla ben de bilmiyorum ki , ilk defa duydum online mülakatı 😂 kariyer netten basvurdum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
grup mülakatı olduğu için önce herkesin kendini kısaca tanıtmasını isteyip bir tartışma konusu verebilirler. önce size verilen sürede tartışma konusunu inceleyip sonra aranızda tartisabilirsiniz. online mülakat bu evinin rahatligindasin, o kadar heyecan yapma bence..
Bilmiyorum ilk defa olucak, ben de cok konuskan girisken bir insan degilim. Elim ayagima dolasir da sacmalarsam diye korkuyorum
tane tane ve yavaş konuş. ilk söz hakkı almaya çalış. en azından yüz yüze değil. biz bu mülakatlarin yüz yüze versiyonlarını yaptık hep. gerçi hangisi daha iyi tartışılır 😅
Kız nereden başvurdun defactoya işkurdan mı?
Online mülakat ilk defa duydum çok saçma telefonla mülakat mı olurmuş 🤣
Kendinden bahseder misin? Daha önce ki iş deneyimlerin nedir? Son işinden neden çıktın? Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilir misin vs diye sorular sorarlar
Valla ben de bilmiyorum ki , ilk defa duydum online mülakatı 😂 kariyer netten basvurdum
Ha o tarz klasik sorular , anladim
İŞKUR da ilan var ona da başvurabilirsin bende dün başvurdum 🤣
Aynen genel sorular kasma kendini beyaz bi gömlek giyin mülakat günü
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!