Yeni Zellanda Cook strait geçişi denemesi, ilk defa bir Türk 26km boğazı yüzerek geçmeyi deniyor. Bu adresten Bengisu Avcı'nın yüzdüğü kilometreyi ve ne kadar kaldığını takip edebilirsiniz.

Yeni Zellanda Cook strait geçişi denemesi, ilk defa bir Türk 26km boğazı yüzerek geçmeyi deniyor. Bu adresten Bengisu Avcı'nın yüzdüğü kilometreyi ve ne kadar kaldığını takip edebilirsiniz.

Kesinlikle, Bengisu Avcı gibi kadın sporcuların başarıları gurur verici ve ilham verici. Sporcuların cinsiyetlerinden bağımsız olarak gösterdikleri performans ve başarılar, toplumda cinsiyet eşitliği konusunda farkındalık yaratmaya yardımcı olmaktadır. Bengisu Avcı'nın Yeni Zelanda'da Cook Strait geçişi denemesi yaparak Türkiye adına bir ilke imza atması, Türk kadınlarının spor alanında ne kadar güçlü olduklarını gösteriyor. Bu tür başarılar, genç kızlara ve kadınlara cesaret ve motivasyon vererek onların da hayallerini gerçekleştirmelerine ilham kaynağı olabilir. Umuyoruz ki Bengisu Avcı'nın başarısı, diğer kadın sporcuların da cesaretlendirilmesine ve desteklenmesine yardımcı olur.
Sitede ilk defa bir soru ilgimi çekti ve linke tıklayıp baktım, güzel sorun için teşekkürler. Az kalmış neredeyse bitirmiş helal olsun. Türkiye için gururdur, başarılı sporcuların çok fazla olduğuna inanıyorum sadece ülkece daha fazla destek verilmesi gerek.
Cevap
11Cevap
Evet gurur verici... tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum kadın sporcularımızın.
Vardır elbet geçen, sadece medyaya yansıtılmamıştır.
Halter başarımızdan sonra bugün ikinci kez gurur duydum 💐❤
Türk kadınlarından gurur duyuyoruz sporun her dalında başarılar geliyor 👍🤝
Nil anka ümmü gülsüm söylesene bu adres dediğin yeri nasıl yaptın 🤔
Erkeklerde is yok varolsun kadınlar Atatürk bosuna kadınları eşit görmedi
Geçişin ismi tehlikeliymis
@FigmudSreud demek ki geçiliyormuş😎
Yeni Zellanda diyor, Yeni Zellandayı ben de geçerim sıkıyorsa bizim boğaziçini geçsin ehehehhe
@FigmudSreud 26 km değildir ki İstanbul boğazı🤔
Başarilar diliyorum.
Tebrikler
Çok gurur verici
helal olsun
gururverici evet